Samsung-projektor i miniformat

Har du en rymlig ficka, så slinker Samsungs nya miniprojektor ner i den.

Med måtten 147x145x65 millimeter är Samsungs SP-400B ett lämpligt hjälpmedel för exempelvis säljare som behöver en portabel apparat för presentationer i storformat. Men enligt Samsung är även konsumenter en tänkbar målgrupp.

Projektorn har kapacitet att projicera bilder på mellan 20 och 80 tum i upplösningen 800 x 600 bildpunkter. Kontrastförhållandet är 1 000:1 och ljusstyrkan 150 ANSI Lumen. Projektorn har integrerade stereohögtalare som matas av en förstärkare med en uteffekt på 2 x 1 watt.

SP-400B är lysdiodbaserad och Samsung hävdar att lysdioderna har en livslängd på 30 000 timmar, vilket sägs vara 10 gånger mer än halogenlampors livslängd. Dessutom är lysdioder mer energisnåla och alstrar mindre värme än halogenlampor.

Samsung SP-400B ska finnas tillgänglig i svenska butiker i november med det rekommenderade priset 5 490 kronor inklusive moms.

Av: Mats Andersson

redaktionen

Om redaktionen

Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.

Kommentera

*

Liknande artiklar