Har Datormagazin program till Windows 7?

Fråga

Hej och tack för ett innehållsrikt Datormagazin – som vanligt, vill jag påpeka. Jag uppskattar verkligen listan på fria nedladdningar. Emellertid så saknas för det mesta plattformen Windows 7. Jag vore tacksam för en särskild lista över fria nedladdningar som baseras på Windows 7.

Svar

Windows 7 är så nytt att vår nedladdningstjänst inte har kommit ikapp ännu. I framtiden kommer du säkert att få se även Windows 7 i programbeskrivningarnas plattformsangivelse. Äldre uppgifter kommer dock inte att uppdateras.

Men detta är ändå inget stort problem. Finns det angivet att ett program fungerar med Vista kan det också användas i 7. Står det bara XP är sannolikheten mycket hög att även ett sådant program fungerar.

Är du osäker är det bara ett testa. Du kan inte göra någon skada och skulle du mot förmodan inte få önskad funktion är det bara att avinstallera programmet igen.

redaktionen

Om redaktionen

Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.

Kommentera

*

Liknande artiklar