Onenote till Ipad

Microsofts anteckningsprogram Onenote, som ingår i Office och tidigare funnits tillgängligt för Windows, Windows Phone 7 och Iphone, har nu släppts för Ipad.

Iphone-versionen kom för ungefär ett år sedan och version 1.3 för Ipad ger användarna större skärmyta än och är proportionellt mer användbart som ett verktyg för att skapa sökbara anteckningar med text och bilder.

Den innehåller också flera nya funktioner anpassade för datorplattans mer expansiva formfaktor, som flikar och tabeller. Den reviderade appen stöder flera extra språk, snabb anteckning, synkronisering via Wifi och förbättrad inloggning till Windows Live.

Onenote-appen är gratis och kan då hantera upp till 500 anteckningar. Iphone-användare kan betala 5 dollar för att ta bort den gränsen och för Ipad är kostnaden 15 dollar. Finns att ladda ned i Appstore.

Anders Reuterswärd

Om Anders Reuterswärd

Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år.

Kommentera

*

Liknande artiklar