Skydrive till Iphone och Windows Phone

Microsoft har släppt appar som ska förenkla tillgången till webblagringstjänsten Skydrive för användare av Windows Phone och Iphone.

Skydrive är ett enkelt sätt spara dokument, bilder och filmer online, och ha tillgång till dem från vilken dator som helst. Funktionaliteten hos Skydrive förbättrades nyligen, bland annat genom enklare fildelning och utökat filstöd, och med de nya apparna blir det nu också enklare för telefonanvändare att utnyttja tjänsten.

Windows Phone-användarna har redan kunnat använda Skydrive i mobilen med hjälp av den integrerade funktionaliteten i bildhubben och Office-hubben, men nu går det att hantera det hela fullt ut på samma sätt som via webben. Iphone-användarna har tidigare inte haft någon bra lösning för detta.

Båda apparna finns för nedladdning. Någon motsvarande lösning för Android syns inte till.

Anders Reuterswärd

Om Anders Reuterswärd

Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år.

Kommentera

*

Liknande artiklar