Bläckarbetshästar från Lexmark

De nya multifunktionsskrivarna i Officeedge-serien från Lexmark är konstruerade och designade för att leverera prestanda i klass med en laserskrivare, men med en bläckskrivares färgkvalitet och rimliga pris.

Skrivarna är tänkta som arbetshästar för arbetsgrupper eller små till medelstora företag och är utrustade med företagsfunktioner och klarar färgutskrifter i laserkvalitet till 50 procent lägre utskriftskostnad. Stöd finns för PCL och Postscript, samt övervakning och administration av flera enheter från en central plats.

Officeedge Pro5500 och Pro4000 skriver ut upp till 21 sidor per minut i svartvitt och 14 sidor per minut i färg.Den större modellen är utrustad med en automatisk dokumentmatare som skannar båda sidor i ett enda svep, med en kapacitet på upp till 50 ark, och har en intuitiv 10,9 centimeters pekskärm.

Anders Reuterswärd

Om Anders Reuterswärd

Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år.

Kommentera

*

Liknande artiklar