Ny nätverkslagring för företag från Iomega

Iomegas nya toppmodell Storcenter px12-450r är deras första NAS-enhet som är utrustad med den nya Intel Xeon Processorn E3-1200 v2 för ökad prestanda med minskad energiförbrukning.

Den är avsedd små och mellanstora företag och utvecklad för att klara avancerade företagsfunktioner, inklusive deduplicering, virtual desktop infrastructure (VDI) och lagringbaserade program. Enheten har plats för tolv stycken hårddiskar och är klar för användning med tiogigabits Ethernet-nätverk och kommande fyra terabytes hårddiskar.

Storcenter px12-450r Network Storage Array dyker upp under tredje kvartalet 2012 i en rad konfigurationer, från en disklös modell upp till 48 terabytes lagring. Priset startar vid 45 000 kronor exklusive moms för modellen utan hårddiskar.

Anders Reuterswärd

Om Anders Reuterswärd

Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år.

Kommentera

*

Liknande artiklar