texten nedan är en annons av och från Gamblingcabin


Att spela på Stryktipset är något som många i Sverige brukar göra. Inte nog med att Stryktipset innebär att man är med och spelar på olika matcher och tävlingar som både bjuder på spänning och underhållning. Utan spelar man bra, alltså rätt, kan det även innebära att man i slutändan kan vinna lite pengar. Det är med andra ord inte så konstigt att Stryktipset lockar till sig många spelare.

Våra bästa tips för att lyckas

Värt att veta om är att det inte är en ren självklarhet när det kommer till det här med att spela på Stryktipset. För att du ska lyckas så bra som du önskar med ditt spelande finns det några saker du bör tänka på. Nedan listar vi våra främsta tips för dig som vill öka dina chanser om att lyckas riktigt bra med Stryktipset.

Se över strecken

När man spelar på Stryktipset handlar det till stor del om att man ska satsa på ett visst resultat eller en viss vinnare, det vill säga att man ska betta och lägga odds på hur man tror att slutresultatet ska bli. Något som många däremot inte tänker på är att resultatet även beror på streckprocenten.

Låt säga att oddsen ligger på 2 gånger pengarna för en viss spelare eller ett visst lag som vinnare, och så visar det sig att detta är streckat till 75%. Då innebär det att matchen är väldigt överstreckad och att du därmed bör tänka om i hur du placerar ditt bet.

stryktips web

Ta reda på nödvändiga fakta genom att läsa på

Ett annat tips som kan göra väldigt stor skillnad för dig som spelar på Stryktipset är att du innan du placerar ditt odds eller bettar på en viss kupong ser till att läsa på om den match som ska spelas. Ju mer information du har och ju mer du kan om matchen, lagen och spelarna desto större är chansen att du bettar rätt.

Du måste satsa för att vinna

Nu menar vi inte att man måste satsa stora pengar för att kunna vinna mycket (trots att detta också ofta är sant). Utan med ”du måste satsa stort för att vinna” menar vi att du måste våga gå emot det som alla andra tror på för att kunna ta hem de större, unika vinstsummorna.

Om du hela tiden bettar på de som ligger som favoriter eller på de som är högt tippade är sannolikheten att du vinner god. Sannolikheten att du tar hem storvinsten är dock inte lika god. Du måste med andra ord våga ta ut svängarna, speciellt om du spelar på en sport eller ett lag du kan mycket om.

Kontakta annons@datormagazin.se för mer information kring annonsering på Datormagazin.se respektive i tidningen.