texten nedan är en annons av och från lovebuddy.se


Tekniken utvecklas non stop, och har under de senaste åren inte bara gjort livet bekvämare för oss på arbetsplatsen utan även i hemmet. Det kan vara alltifrån en blomkruka, en takfläkt eller multi-fjärrkontroll, ännu fler exempel kan du hitta här på Lovebuddy.se. Har du koll på hur många smarta gadgets det finns som kan få vårt hem att verka som taget ur en Hollywoodproduktion? Här kommer några av våra favoriter!

  1. Intelligenta kaffebryggare –  vem vill inte kliva upp till en kopp nybryggt kaffe? Det finns nämligen kaffebryggare du kopplar upp till din mobil och som fixar javan medan du ligger kvar i sängen.
  2. Smarta kylskåp. Dessa nymodiga vitvaror har kameror inuti så att du kan se från mataffären vad som saknas.
  3. Coola glödlampor. Nästa gång en lampa går sönder, satsa på en intelligent lampa som du kan styra från mobilen. Dimma ljuset, byt färg eller sätt en timer. Det kan verka mycket enkelt men wow-faktorn är hög. De är dessutom LED-lampor så de håller nästan hur länge som helst och är såklart energisnåla, plus att du kan koppla ihop dem med Alexa eller Google Home och styra dem med rösten.
  4. Hundens bästa vän. Det finns elektroniska matskålar så att du aldrig behöver oroa dig för att ditt älskade husdjur ska gå hungrigt. Programmera den enkelt från din mobil, bestäm hur mycket mat som ska hällas ner och vilken tid. De uppdaterar dig t o m om hur mycket ditt djur har ätit och när apparaten behöver påfyllning.
  5. Spegel, spegel på väggen där. Intelligenta speglar har kommit ut på marknaden, som kanske inte är ett bästa-köp för den självkritiska konsumenten. De analyserar nämligen dina porer och rynkor med avsikten att rekommendera krämer eller smink som passar dig och din hudtyp.
  6. Spelifierade tandborstar. Det barn som har en sådan kommer knappast att behöva gå till tandläkaren ofta. Det handlar om en eltandborste som kopplas upp till en app på mobilen där barnet ska hjälpa spelets huvudperson att borsta tänderna längre och bättre.
  7. Den ultimata vågen. En våg som inte bara håller koll på din vikt utan även muskelmassan, kroppsfettet och pulsen. Du kan sedan följa din kropps utveckling via en app i mobilen via tabeller och diagram.
  8. Robotdammsugaren. Gräl om vems tur det är att dammsuga är ett minne blott, numera kan vi tack och lov fixa dammsugningen medan vi sover eller är på arbetet. Äktenskapets räddare i nöden.
Kontakta annons@datormagazin.se för mer information kring annonsering på Datormagazin.se respektive i tidningen.