Hem Annons Bra start för Datormagazin Retro #3

Bra start för Datormagazin Retro #3

Över 300 tidningar redan beställda.

0

Förbeställningarna av Datormagazin Retro #3 öppnade kvällen den 20 oktober. Redan har över 300 ”backare” beställt tidningen.

Produktionen av Datormagazin Retro #3 sätter igång om vi får in minst 1000 beställningar inom en 30-dagarsperiod, så än är det långt kvar. Tidningen kommer bland annat att innehålla artiklar som:

  • Amiga-acceleratorn som alla kan bygga
  • Demodaxx och spelrecensioner
  • ABC80: Den svenska datorn som tog världen med storm – ett litet tag
  • CDTV – mastodontfloppen
  • Hoarders – vi pratar allvar med de som staplar sina retrodatorer på hög
  • Och mycket mer…

Givetvis hittar vi även ”måste-inslag” som Retroexperten, Brad S och reportage från Sveriges mest intressanta retro-event i den nya tidningen.

Datormagazin Retro #3 går att beställa från https://shop.datormagazin.se/collections/datormagazin-retro-3. Där bjuder vi även på en gratisartikel från förra numret som handlar om MSX uppgång och fall.

Ny hoodie och t-shirt i samband med Retro #3

Precis som tidigare kan du välja att köpa endast tidningen eller ett paket med exempelvis en nyproducerad t-shirt och ett gäng finfina diskett-etiketter. Våra mest hängivna läsare satsar på Elite-paketet som bland annat innehåller tidningens exklusiva luvtröja som endast trycks i 25 exemplar. Nio av Elite-paketen är tingade i skrivande stund, vilket vi är oerhört tacksamma över.

Du som har frågor om den nya tidningen hittar en kort FAQ här.

 

INGA KOMMENTARER

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här

Annons
×

ANNONS


 


Exit mobile version