Hem Artikel Nyheter October-uppdateringen kommer i oktober…

October-uppdateringen kommer i oktober…

0
Windows 10 October 2018 Update

Microsoft börjar fastna i sitt mönster av uppdateringar för Windows två gånger om året och vi kan nu se fram emot nästa.

Efter vårens stora uppdatering Windows 10 April 2018 Update skiftas nu fokus mot nästa version, nummer 1809. Denna har tidigare gått under kodnamnet Redstone 5, men har nu i konsekvensens namn betecknats Windows 10 October 2018 Update. Förmodligen är detta ett namngivningsmönster som vi kommer att se framöver.

Datum är ännu inte bestämt, men någon gång i oktober är utlovat. Uppdateringen kommer att innehålla ett antal nya funktioner för enheter, som en ny molnurklippshanterare som synkroniseras mellan olika maskiner, ett mörkt tema för Utforskaren, ett uppdaterat klippverktyg, förbättringar av Microsoft Edge och prestandainformation i Xbox Game Bar.

Vi kommer även att få se förbättrad telefonintegration och fler emojier, samt sannolikt också några förbättringar av Windows Mixed Reality. Något som gör den funktionen mycket mer attraktiv för den vanliga användaren. Vi kanske till och med får se några Hololens-förbättringar.

Givetvis fortsätter också utvecklingen av inställningarna och avskaffandet av Kontrollpanelen. En efterlängtad nyhet är en förbättring av Windows Update. Nu används maskininlärning för att avgöra den bästa och minst störande tidpunkten för att starta om datorn.

 

 

INGA KOMMENTARER

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här

Annons
×

ANNONS


 


Exit mobile version