Hem Artikel Nyheter Xperia XZ3 visad i Berlin

Xperia XZ3 visad i Berlin

Sony satsar på en rejäl OLED-skärm

0
Sony Xperia XZ3

Sonys nya telefon är visuellt inte mycket annorlunda än förra årets Xperia XZ2, men den har fått förbättringar och uppgraderingar som borde göra den konkurrenskraftig.

Bland de nya produkter Sony visat under IFA finns en ny telefon, Xperia XZ3, som är ganska lik föregångaren XZ2, men med en del förbättringar. Utseendemässigt skiljer inte mycket, förutom att skärmen är större, hela sex tum och upplösningen 3 200 × 1 800, samt använder OLED-teknik. Fram- och baksida är av Gorilla-glas, version 5, och ramen av aluminium. Hörn och kanter är också lite mer rundade.

Ingen hörlursingång i XZ3

Xperia XZ3 har ungefär de specifikationer som kan förväntas av en modern smart telefon. Det betyder en Qualcomm Snapdragon 845-processor, fyra gigabyte arbetsminne och 64 gigabyte lagring. Det senare kan expanderas med minneskort upp till 512 gigabyte i storlek. Dessutom har telefonen IP68-klassning, ett batteri på 3 330 milliamperetimmar, en bakåtvänd fingeravtryckssensor, saknar hörlursuttag och har framåtvända stereohögtalare.

Dessutom kommer en ny enhandsfunktion som kallas Side Sense. Det verkar vara något liknande Edge Sense, som introducerades av HTC. Det bästa med Sonys nya telefon är väl dock att den levereras med Android 9 Pie.

Officiell säljstart är den 17 oktober och priset blir vad som kan förväntas av en ny flaggskeppstelefon. 900 dollar borde motsvara ungefär 9 000 kronor när den kommer till Sverige.

 

 

INGA KOMMENTARER

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här

Annons
×

ANNONS


 


Exit mobile version