Hem Fråga experten Firefox kryper fram

Firefox kryper fram

0

Fråga

De senaste dagarna har Firefox varit långsammare än långsamt! Jag får hela tiden något meddelande om att ett skript eller en webbsida bromsar min webbläsare och en fråga om jag vill vänta eller stoppa skriptet.

Vad är det för skript och kan jag stoppa det? Finns det något annat att göra i Firefox? Jag är inte särskilt kunnig och skulle uppskatta hjälp.

Sten

Svar

Prova att köra Firefox i felsäkert läge och se om det hjälper. Klicka på menyknappen, klicka på Hjälp och välj ”Starta om utan tillägg”. Om allt sedan fungerar med normal hastighet betyder det att något av dina tillägg påverkar webbläsaren.

För att hitta vilket tillägg det handlar om, starta om webbläsaren i normalt läge, Inaktivera sedan alla tillägg. Klicka på menyknappen och välj Tillägg. Ställ brytaren vid varje tillägg i frånläge. Starta om Firefox för säkerhets skull och provkör sedan.

Om problemet inte längre uppstår vet du med säkerhet att en av dina tillägg orsakade det. Fortsätt enligt följande för att hitta tillägget som orsakade problemet. Aktivera ett i taget igen tills felet kommer tillbaka. Då har du hittat skurken och kan ta bort det tillägget.

INGA KOMMENTARER

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här

Annons
×

ANNONS


 


Exit mobile version