Hem Artikel Nyheter DDR5-minnen förväntas nå marknaden redan Q3-2021

DDR5-minnen förväntas nå marknaden redan Q3-2021

0

Kingston Technologys överklockningsbara DDR5-minnen – ett steg närmare att nå marknaden.

Kingston Technology Europe tillkännager att bolaget levererar överklockningsbara DDR5-moduler till moderkorttillverkare för validering av minnena på nästa generations minnesplattform.

Kingston har inte bara utvecklat sina DDR5-moduler för att inkludera en XMP-profil, men också möjliggjort för moderkorttillverkarna att justera minnenas integrerade strömförsörjning bortom DDR5-specifikationens 1,1 volt, för maximal flexibilitet vid överklockning. Kingston väntas inleda leveranser av DDR5-lösningar under årets tredje kvartal.

Världens största tredjepartstillverkare

Kingston uppger att minnesvalidering kräver samarbeten över hela näringskedjan inom datorbranschen och att företaget under sina 33 år skapat nära band med ledande moderkort- och styrkretstillverkare. Den kommande introduktionen av DDR5 representerar ett viktigt steg i bolagets ambition att erbjuda högpresterande och överklockbara minneslösningar.

Kingston uppger att deras grundliga testprocess och livstidsgarantier är två viktiga orsaker till att företaget är världens största tredjepartstillverkare av minnen. Marknadsandel uppges ligga på över 80 procent.

INGA KOMMENTARER

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här

Annons
×

ANNONS


 


Exit mobile version