Hem Programtips Programtips: IObit Advanced Systemcare

Programtips: IObit Advanced Systemcare

1
Iobit Advanced system care
IObit Advanced SystemCare 14 kan hjälpa till att snabba upp datorn och minska starttiderna.

Den nya versionen av IObit Advanced Systemcare är bättre än någonsin och innehåller dessutom fler gratisverktyg än tidigare.

Nya Advanced system care har fräschats upp på både in- och utsidan.

IObit Advanced Systemcare är tillbaka med en stor uppdatering som ger inte bara har ett nytt utseende, utan också ett antal nya och förbättrade verktyg och tillägg av AI för att automatisera optimeringen av din dator.

Fler funktioner i freeware-versionen

Den mest uppenbara skillnaden jämfört med tidigare versioner är det uppdaterade gränssnittet, men nyheterna är mer än bara visuella. Som alltid finns programmet i både gratis- och betalversion. Till den här gången inkluderas det kraftfulla ”internet boost”-verktyget även i den fria utgåvan.

Utvecklarna har lagt till en nytt verktyg för diskkontroller som ska kunna identifiera och reparera diskfel med ett klick. Det finns även en disk-rensare och en utökad databas för Antispyware-modulen.

Även Startup Optimizer har förbättrats och ska minska starttider och snabba upp datorn i övrigt. Du kan ta reda på mer och ladda ned freeware-versionen av IObit Advanced Systemcare 14 här.

Fler program från IObit kan du läsa om du här.

 

1 KOMMENTAR

  1. Varför länka till såna här skräpprogram som bara slöar ner datorn motsatt till vad som utlovats. Möjligt att PRO-versionen kan åstadkomma nytta men gratisversionen kräver bara uppgradering för att åstadkomma nåt vettigt.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här

Annons
×

ANNONS


 


Exit mobile version