Hem Artikel Nyheter Hopkopplad skärm från Philips

Hopkopplad skärm från Philips

0

Senaste nytt i skärmväg från Philips är en USB-dockningsskärm som kopplar ihop dina digitala medieplattformar via en enda Superspeed-USB-kabel.

Genom den inbyggda USB 3.0-hubben och nätverksanslutning möjliggör den nya Philipsskärmen 241B7QUPEB B-line anslutning till en bärbar dator eller telefon och smidig överföring av innehåll till den rymligare skärmen. Kringutrustning som tangentbord i full storlek, mus, extern hårddisk, kamera och USB-enhet kan anslutas direkt till skärmens USB-hubb.

I övrigt erbjuder IPS-panelen på 24 tum full HD-upplösning, exakta färger, flickerfri teknik och Lowblue-läge för att skydda ögonen genom att minska kortvågigt blått ljus. Smartimage, en egen teknik från Philips-teknik, analyserar skärmens innehåll och optimerar kontrast, färgmättnad och skärpa på bilder och videoklipp för optimal bildprestanda.

Dessutom är skärmen utrustad med en ergonomisk justerbar bas, kallad Smartergobase, som gör att skärmen kan höjas, svängas 90 grader, lutas och vridas till rätt position.

Philips 241B7QUPEB B-line kostar 2 800 kronor.

 

 

INGA KOMMENTARER

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här

Annons
×

ANNONS


 


Exit mobile version