Hem Artikel Nyheter Ny nätverksserie för spelare från Netgear

Ny nätverksserie för spelare från Netgear

0
Netgear Nighthawk Pro Gaming XR500 WiFi

Routern Nighthawk Pro Gaming XR500 WiFi och switchen SX10 10G/Multi-Gig LAN är de första två produkterna i en ny serie av nätverksprodukter för spelare från Netgear.

Spelare är målgruppen för Netgears nya Pro Gaming-serie, som ska ge snabbhet, pålitlighet och kontroll. De två första produkterna är en router och en nätverksswitch. Den nya routern Nighthawk Pro Gaming XR500 WiFi är skapad för att säkerställa korta pingtider, minimalt lagg och stabil anslutning med hårdvara som en dubbelkärnig 1,7-gigahertzprocessor och funktioner som Quad-stream Wave 2 WiFi med MU-MIMO och stöd för AC2600, 800 plus  1 733 megabit per sekund.

Fyra antenner, fem gigabitportar och två USB-anslutningar kompletterar bilden. Dessutom finns inbyggda funktioner för att visa varje enhets bandbreddsförbrukning i realtid, ett geofilter som begränsar det maximala avståndet till servrar eller andra spelare, Quality of Service och Gaming VPN.

Nighthawk Pro Gaming SX10 är en avancerad åttaports-switch som enligt uppgift har en latens nära noll. För bredbandsanslutningen finns ytterligare två autoadaptiva tiogigabitsportar med stöd för fem olika hastigheter. Gaming Dashboard och automatisk diagnostisering finns inbyggt och ett enkelt gränssnitt ger tillgång till avancerad VLAN- och QoS-konfiguration. Färgen på portarnas LED-lampor kan ändras individuellt.

Switchen kommer till Sverige redan i januari till priset 3 000 kronor, medan routern väntas dyka upp i mars och kosta 3 500 kronor.

 

 

 

INGA KOMMENTARER

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här

Annons
×

ANNONS


 


Exit mobile version