Hem Artikel Nyheter Precision – nya arbetsstationer för företag från Dell

Precision – nya arbetsstationer för företag från Dell

0
Dell Precision

Dell lanserar bland annat en 1U-arbetsstation i Precision-serien som ska erbjuda säker fjärranslutning, flexibilitet och prestanda till en överkomlig kostnad.

Dell har presenterat vad man själva kallar världens mest kraftfulla 1U-arbetsstation samt flera nya modeller av företagets torndatorer i Precision-serien. Med bredden av modeller vill Dell göra det möjligt för företag av alla storlekar att investera i kraftfulla, kompakta och prisvärda arbetsstationer.

Precision 3930 Rack är utvecklad efter önskemål från företagets kunder. Modellens kortare djup sparar utrymme i racket och ger bättre driftstemperaturer. Med dammfilter och stöd för äldre portar passar Dell Precision 3930 Rack för till exempel industriella automationslösningar.

Rackdaton erbjuder Intel Core- eller Xeon-processorer och skalbarhet med upp till 24 terabyte lagringsutrymme. Med tre PCIe-platser plus en valfri PCI-plats kan denna rackarbetsstation hantera komplexa uppgifter.

De nya torndatorerna Precision 3630 och Precision 3430 är specifikt byggda för att passa företag som jobbar med ingenjörsdesign, matematiska beräkningar och grafikintensivt arbete. De nya modellerna är utvecklade för att erbjuda maximal prestanda i ett kompakt format, något som Precision 3630 illustrerar genom att vara 23 procent mindre än sin föregångare samtidigt som den har bättre prestanda.

Datorn är utrustad med åttonde generationen Intel Core i eller nya professionella Xeon E-processorer med snabbare minneshastigheter upp till 2 666 megahertz och plats för 64 gigabyte. Precision 3630 Tower erbjuder skalbar lagring med SATA- och PCIe NVMe-SSD, som kan konfigureras för upp till 14 terabyte med RAID-stöd.

Priserna startar vid cirka 6 500 kronor för 3430 och 3630 och 9 000 kronor för 3930.

 

 

INGA KOMMENTARER

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här

Annons
×

ANNONS


 


Exit mobile version