Hem Fråga experten Spyhunter igen

Spyhunter igen

0

Fråga

Jag har haft Spy Hunter 4 under en betald period och nu vill jag testa något annat program, men Enigma är av en annan åsikt – det går inte att avinstallera och jag har tappat hälften av min hastighet på datorn. Jag rekommenderar att inte ladda ned det programmet.

Curt Björklund

Svar

Spy Hunter har vi diskuterat här tidigare. Det är mycket riktigt ett program som inte kan rekommenderas. De tar ohyggligt mycket betalt för något som inte gör någon nytta.

Och trots att de själva säger att det bara är att avinstallera programmet brukar det inte fungera. Det finns några andra metoder du kan prova.

Du kan till exempel köra Microsofts egna Fixit-program för program som inte kan avinstalleras: https://support.microsoft.com/sv-se/mats/program_install_and_uninstall

Om det inte fungerar, radera alla de programfiler du kan hitta med hjälp av Utforskaren manuellt. Starta sedan Registereditorn (regedit.exe). Använd programmets sökfunktion för att leta efter ”spyhunter” och radera allt du hittar. Fortsätt söka tills det är tomt.

Städa upp eventuella rester med ett program som Ccleaner: www.piriform.com/ccleaner/download. Eventuellt kan också Adwcleaner hjälpa dig med dina problem: www.datormagazin.se/artiklar/programtips/20150615/adwcleaner


Föregående artikelProgramtips: Rankaware 1.5.1
Nästa artikelProgramtips: Data Crow 4.0.16
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

INGA KOMMENTARER

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här

Annons
×

ANNONS


 


Exit mobile version