Att hantera mötesbokningar kan vara ett bekymmer, men det blir betydligt smidigare med Scheduleonce. Lösningen integrerar sig med alla de vanligaste systemen på marknaden som Exchange, Office 365, Outlook, Google Calendar, Icloud Calendar, Mailchimp och Google Sheets. Samtidigt finns det stöd för Zapier, vilket gör att du kan skapa helt egna recept på hur det här ska fungera. Du har även möjlighet att skapa integrationer med hjälp av webhooks.

Låt oss dock ta Google Calendar som exempel. Stödet är i realtid och allt krypteras givetvis. Det går att boka i flera kalendrar och även att se upptagen tid i dessa. När du ändrar i din kalender synkroniseras den ändringen direkt med Scheduleonce.

www.scheduleonce.com

Av Patrik Brinkhäll

 

Den tryckta upplagan av Datormagazin har en fast avdelning kallad ”Resurser på webben”, där vi tipsar om intressanta lösningar på webben. Detta var en liten smak av föregående nummer (nummer 5-2018 finns i butik och i vår webbshop på https://shop.datormagazin.se).


Uppskattar du vårt arbete?
Donera gärna en slant till redaktionen.

Donera till Datormagazin


Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här