Författare: redaktionen

Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.

Glorious Gaming lanserar fyra nya möss – Designade för de mest krävande spelarna Glorious är ett kringutrustningsföretag med fokus på PC-spel som är dedikerat att förändra status quo inom en bransch där det behövs en omvälvning. Sedan 2014 har Glorious Gaming tillverkat kringutrustning och tillbehör till dutvecklade för att leverera elitnivåprestanda, förstklassig kvalitet och avancerad estetik till ett pris där även vardagliga spelare kan vara med. Med modell O 2 PRO, modell D 2 PRO, modell O 2 PRO 4K/8KHz Edition och modell D 2 PRO 4K/8KHz erbjuds helt nya optiska brytare, låg vikt, lång batteritid och enastående prestanda Stockholm…

Läs mer

Vi testar mängder av produkter varje år. Här har vi samlat de absolut bästa! Alla har fått utmärkelsen Datormagazin Rekommenderar, Bäst i test 2021 eller den eftertraktade utmärkelsen Toppklass .

Läs mer