måndag, december 17, 2018

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Uppsnappat!

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev? Anmäl dig i dag så får du IT-nyheter, programtips, guider och expertsvar direkt i din inkorg.


Nyhetsbrevet skickas ut upp till två gånger per vecka till cirka 14 000 prenumeranter.


 

Bluetooth-problem i Windows

Fråga: Jag har en arbetsstation med senaste varianten av Windows 10 Pro. Jag har försökt att ansluta flera varianter av Bluetooth-donglar utan att lyckas.

Programtips: Metatogger 5.9.7.1

Programmet kan automatiskt tagga ljudfiler, bland annat MP3, OGG och WMA. Det är ett lika smart som fullmatat program, dock så fullmatat att gränssnittet inte är helt överskådligt.

Programtips: Fman 1.4.7

Ett litet men kapabelt program för filhantering, som du arbetar med nästan enbart via tangentbordet. Programmet ger god överblick med sina dubbla paneler och finns till olika operativsystem.

Programtips: Memu 6.0.1

Programmet låter dig köra Android i ett fönster på ditt skrivbord i Windows. De appar vi provade kunde köras utan problem. Det finns stöd för att dela filer mellan emulator och värdsystem.

Auktion om 700 megahertz avslutad – Tre överklagar

5G auktion 700 megahertz
Nästan tre miljarder drog auktionen om nya frekvensband in till staten från två aktörer, men Tre känner sig orättvist behandlade.
[tdb_loop modules_on_row=”eyJhbGwiOiI1MCUiLCJwaG9uZSI6IjEwMCUifQ==” modules_gap=”eyJsYW5kc2NhcGUiOiI0MCIsInBvcnRyYWl0IjoiMjgifQ==” modules_category=”image” show_excerpt=”none” show_btn=”none” ajax_pagination=”load_more” offset=”5″]

Premium

Missa inte!