fredag, april 26, 2019

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Uppsnappat!

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev? Anmäl dig i dag så får du IT-nyheter, programtips, guider och expertsvar direkt i din inkorg.


Nyhetsbrevet skickas ut upp till två gånger per vecka till cirka 14 000 prenumeranter.


 

Senaste nytt

Programtips: Iperius Backup Free 6.0.0

Simpelt och användarvänligt program för säkerhetskopiering. Det är inte precis överlastat med funktioner, men stöd finns för schemaläggning och för rapporter via e-post efter körning.

Illumos-utvecklare i upprop för Sparc-plattformen

Utvecklare bakom operativsystemet Illumos har startat ett upprop för att fortsätta stödja Sparc-plattformen. I ett dokument publicerat på Github har detaljerade planer på arbetet börjat växa fram. Illumos är ett fritt operativsystem baserat på koden från operativsystemet OpenSolaris. Efter att Oracle köpte Sun och...

Programtips: Exiftool 11.33

Ett kommandoradsverktyg för att läsa, skriva och redigera metadata i fler än 130 olika filtyper. När du har kommit över den branta inlärningskurvan märker du att detta är ett riktigt kraftfullt verktyg.

Programtips: Redcrab – The Calculator 7.0

Ett alternativ när kalkylatorn i Windows inte räcker. Låt då denna ta över. Du kan arbeta på ett väldigt naturligt sätt, till exempel genom att skriva ekvationer i ett stort fönster.

Resurser på webben: Bli Youtube-stjärna, med hjälp

Youtube uploader
Du kan låta andra bidra till ditt Youtube-konto med hjälp av ett skript som gör att man via ett formulär kan ladda upp en fil i valfri storlek. Det hela är faktiskt ganska enkelt.

Premium

Missa inte!