måndag, januari 18, 2021

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Uppsnappat!

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev? Anmäl dig i dag så får du IT-nyheter, programtips, guider och expertsvar direkt i din inkorg.


Nyhetsbrevet skickas ut upp till två gånger per vecka till cirka 14 000 prenumeranter.


 

Senaste nytt

Sennheiser IE 300 ska leverera detaljrikt ljud för finsmakare

Sennheiser IE 300
Allt ligger i detaljerna, skriver Sennheiser när de presenterar de nya in-ear-hörlurarna IE 300. Modellen ska leverera ett nyanserat, naturligt ljud när du är på språng. Sennheiser IE 300 är laddade med en uppdaterad version av tillverkarens Extra Wide Band-givare på sju millimeter. Vem ska då...

Utökad kapacitet i Western Digitals portabla SSD:er

4TB PORTABLA SSD-DISKAR
Ropen skalla, större diskar åt alla! Ungefär så verkar Western Digital resonera när företaget utökar lagringen i sina portabla SSD:er.

Wi-Fi 6-mesh med Alexa – ”Världens första”

Deco Voice X20
Mesh-lösningen Deco Voice X20 bjuder på både Wi-Fi 6 och inbyggd Alexa. TP-Link uppger att de är först i världen med båda godbitarna i en produkt.

Speltrender vi vill se 2021

ANNONS: Ända sedan 80-talet, då spelandet tog fart på allvar, så har vi sett hur teknologin har överträffat sig själv. Från enkla tevespel och datorspel till avancerade spel i mobilen – vägen dit har varit spännande att följa, men hur blir det i framtiden? Vi har kollat in spelvärlden och här är de speltrender vi vill se utvecklas 2021.

Test: Logitech Pro X Superlight

Logitech Pro superlight
Pro X Superlight från Logitech är en extremt lätt gamingmus som bjuder på något av det bästa som dagens teknik kan erbjuda. Men prislappen är hög.