onsdag, februari 20, 2019

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Uppsnappat!

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev? Anmäl dig i dag så får du IT-nyheter, programtips, guider och expertsvar direkt i din inkorg.


Nyhetsbrevet skickas ut upp till två gånger per vecka till cirka 14 000 prenumeranter.


 

Senaste nytt

Programtips: Tribler 7.1.4

Tribler
Tribler är en torrent-klient som också har stöd för att strömma video (on demand). Du kan även sätta upp en egen kanal om du behöver dela filer och Tribler finns till olika plattformar.

Programtips: Roguekiller 13.0.22

Roguekiller kan lokalisera och radera illasinnade processer (och förmodligen även några legitima). Det kan vara bra att ha i verktygslådan om du vill ha en andra åsikt efter varningar från andra program.

Teckensnitt i Outlook

Fråga: Jag kör Windows 10 och Outlook 2016. Jag skulle vilja ha ett större teckensnitt i Outlooks meddelanden, men har inte lyckats lista ut hur jag fixar det.

Programtips: Bitdefender Antivirus Free Edition 1.0.15.77

Bitdefender Antivirus Free Edition är ett gratis antivirusprogram som inte kräver så mycket av datorn och sköter sig självt. Du får grundläggande skydd mot olika typer av illasinnad kod.

Programtips: Ucheck 3.0.6.0

Ucheck är ett verktyg som hjälper dig att installera populära applikationer samt uppdateringar som du eventuellt saknar. Det gjorde ett godtagbart jobb med att hitta saknade uppdateringar.

Premium

Missa inte!