tisdag, oktober 16, 2018

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Uppsnappat!

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev? Anmäl dig i dag så får du IT-nyheter, programtips, guider och expertsvar direkt i din inkorg.


Nyhetsbrevet skickas ut upp till två gånger per vecka till cirka 14 000 prenumeranter.


 

Asus lanserar 802.11ax-router

Asus RT-AX88U 802.11ax
Med den helt nya standarden 802.11ax utlovar Asus nya router RT-AX88U både högre hastighet och bättre räckvidd.

Programtips: Gaia Sky 2.1.0

Gaia Sky
Gaia Sky handlar om astronomi, 3D och realtidsvisualisering. Det är värt en titt om du gillar astronomi och vill "flyga" ut i rymden och se bilder av riktiga planeter och stjärnor.

Test: Sony Xperia Ear Duo

Sony Xperia Ear Duo
Designen är briljant, då Sony Xperia Ear Duo är bekväma och har insläpp av omgivande ljud samt snabbladdning. Däremot finns det visst utrymme för förbättringar av den till hörande appen.

Programtips: Openedfilesview 1.86

Openedfilesview är ett enkelt och effektivt verktyg som visar vilka processer som står bakom låsta filer och hjälper dig att frigöra dem. Det bör dock användas med försiktighet.

Programtips: Red Button 5.0

Red Button
Programmet Red Button kan rensa ut mer skräp från hårddisken och registret än flera av konkurrenterna. Se bara upp med vissa moduler, då kunskap krävs för att inte riskera instabilitet.
[tdb_loop modules_on_row=”eyJhbGwiOiI1MCUiLCJwaG9uZSI6IjEwMCUifQ==” modules_gap=”eyJsYW5kc2NhcGUiOiI0MCIsInBvcnRyYWl0IjoiMjgifQ==” modules_category=”image” show_excerpt=”none” show_btn=”none” ajax_pagination=”load_more” offset=”5″]

Premium

Missa inte!