tisdag, augusti 3, 2021

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Uppsnappat!

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev? Anmäl dig i dag så får du IT-nyheter, programtips, guider och expertsvar direkt i din inkorg.


Nyhetsbrevet skickas ut upp till två gånger per vecka till cirka 14 000 prenumeranter.


 

Senaste nytt

Test: HP Elite Dragonfly G2

HP Elite Dragonfly G2
HP Elite Dragonfly G2 är en magnifik 360 graders lättviktslaptop. Men det är först med Windows 11 som den verkligen får ett lyft.

Test: Be quiet Pure Power 11 FM

02 Pure Power 11 FM 750W
Pure Power 11 FM är ett tystgående nätaggregat med flexibel kabelhantering från Be quiet. Vi gillar det mesta, framförallt priset.

Olika typer av spelande på nätet ökar i popularitet

roulette 1027855 1280 e1627510840646
Möjligheterna tycks vara oändliga idag gällande olika spel på nätet. Spel på olika nivåer för både barn och vuxna, gratis eller mot betalning. Är man över 18 år, så kanske det även har lockat med att testa spela på casino.

Test: Sony Xperia 1 III

Sony Xperia 1 III – 4K-skärm
Xperia 1 III är Sonys bästa mobil på länge. Den bjuder på en magisk skärm, suveränt ljud och en riktigt bra kamera. Men det gäller att ha laddaren redo om du är filmfantast.

Kingston – Diskar optimerade för enterpriseklassade servrar och datacenter

Datacenter2
ANNONS: Vilka SSD:er och minnen är det rätta valet för servrar och datacenter? Kingstons svar är produkter med en mycket hög konstruktionskvalitet, de bästa tänkbara komponenterna och en världsledande support till en låg kostnad.