Ett annorlunda nytt tillbehör till Iphone kommer från Logitech. Placera telefonen i Powershell för att göra den till en spelkonsol.

Powershell Controller + Battery är namnet på en ny produkt från Logitech, ett skal för Iphone 5s, Iphone 5 eller femte generationens Ipod Touch. Telefonen placeras enkelt i skalet för att göra den till en mobil spelkonsol och dessutom förlänga batteritiden.

Powershell tillför analoga kontroller i form av styrkors, fyra huvudknappar och två pekfingerknappar. Ett extra 1 500 milliamperetimmars batteri ger utökad batteritid och även med skalet på kan strömknapp, volymkontroller, kamera, högtalare och hörlursuttag nås.

Logitech Powershell Controller + Battery kan förbeställas från Logitech och finns från december i Apple Store och andra återförsäljare till ett pris runt 900 kronor.


Uppskattar du vårt arbete?
Donera gärna en slant till redaktionen.

Donera till Datormagazin


Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här