D-Link satsar hårt på det smarta hemmet med ekosystemet Mydlink Home för övervakning och fjärrstyrning.

Mydlink Home från D-Link har utökats med fyra nya produkter, två övervakningskameror, en rörelsedetektor och en så kallad smartplug. De nya produkterna är lättanvända och är tänkta att underlätta övervakning, automatisering och kontroll i hemmet.

De nya Mydlink Home-enheterna kan användas exempelvis för att slå på en lampa med hjälp av en smartplug som kopplats samman med en rörelsedetektor, stänga av ett strykjärn på avstånd, skapa scheman för automatisering av tändning och släckning av lampor, aktivera eller avaktivera rörelsedetektorer på distans, koppla ihop kameror med rörelsedetektorer och övervaka det mesta i hemmet.

Produktserien mydlink Home blir tillgänglig i butik från 7 oktober 2014 i hela Europa. Smart Plug (DSP-W215) kostar 450 kronor och Wi-Fi Motion Sensor (DCH-S150) kostar 400 kronor. Monitor 360 (DCS-935L, en pan/tilt-kamera) och Monitor HD (DCS-5010L, en trådlös mörkerseende kamera) kostar båda 1 000 kronor.


Uppskattar du vårt arbete?
Donera gärna en slant till redaktionen.

Donera till Datormagazin


Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här