tisdag, maj 18, 2021
Hem Taggar Tillbehör

Tagg: tillbehör

Test: Samsung Smart Monitor M7 – LS32AM700UUXEN

Smart Monitor M7 är skärmen som inte kräver en dator för att du ska kunna arbeta. Dessutom får du Samsungs TV-operativsystem på köpet.

Test: Mountain Everest Max

Mountain Everest Max är den största innovationen på tangentbordssidan på mycket, mycket länge. Men det krävs ett par uppdateringar innan vi är helt nöjda.

Test: Cooler Master MM720

Cooler Master MM720 påminner om en padda. En riktig alltså, inte en datorplatta. Den väger under 50 gram och är en lysande lättviktsmus för alla typer av användare.

Logitech MX Anywhere 3

Vi testar MX Anywhere 3, en liten och smidig, Logitechmus för mobilt arbete. Den fungerar lika bra på musmatta som byxor eller glasbord.

Test: Corsair TBT100

Ont om portar i din bärbara? Vi testar Corsair TBT100, en stilren, näst intill komplett Thunderbolt 3-docka.

Sandberg Outdoor

Sandbergs nya batteripack i Outdoor-serien tål både regn och damm och levererar 2,1 ampere.

Styrkulan är tillbaka – efter sju år

En kombination av mus och styrkula ska enligt Logitech minska muskelspänningen i handen. Den ser ut ungefär som en mus, men är avsedd att användas stationärt och pekaren manövreras med tummen.

Toshiba lanserar snabb dockningsstation

Med ett stort antal portar och hög hastighet kan den bärbara snabbt bli stationär. Den nya Thunderbolt 3 docking station från Toshiba är framtagen för användare av […]

Ladda musen på mattan

Världens första musmatta att leverera oavbruten laddning över hela mattytan kommer från Logitech. […]

Högupplösta Logitechmöss

Darkfield High Precision-spårning ökar upplösningen och med ny mjukvara kan samma mus användas till flera datorer. Med tillägget 2 S uppgraderar Logitech två av mössen...