lördag, augusti 17, 2019
Hem Taggar Smarta hem

Tagg: smarta hem

Nu kan du styra värmepumpen via Homekit

Nu kan du styra luftvärmepumpen i hemmet via Homekit. Tillverkaren Tado har infört stöd för Apples smarta hem-lösning i sin senaste Smart AC Control, kallad V3+.

Amazon köper mesh-tillverkaren Eero

Amazon köper Eero, ett amerikanskt företag som tillverkar mesh-enheter. En inte alltför avlägsen gissning är med andra ord att Echo-enheter med inbyggt Wi-Fi är att vänta.

Airthings radonmätare

Nej, det är ingen brandvarnare. Det är norska Airthings nya radonmätare. Du kan ansluta den till en app i mobilen och få full koll på radonvärdet i ditt hem.

Petrics

Med Petrics smarta hund-säng och tillhörande aktivitetshalsband får du full koll på din bästa vän.

Lifx Mini Colour

Nu får Philips Hue se upp. Lifx trådlösa LED-lampor fungerar utan hubb via Wi-Fi och har dessutom fått stöd för Apple Homekit.

Vi provkör Nest Labs smarta kameror och brandvarnare

Nest Labs smarta kameror och brandvarnare lanseras i norden i dag. Men hur bra fungerar de? Vi har smygtestat och känner oss säkrare än någonsin. Och lite övervakade.

Smarta hemassistenter

Filmen "År 2001 - ett rymdäventyr" av Stanley Kubrick fick oss att fundera på när vi skulle kunna kommunicera muntligt med olika enheter. Nu...

Conrad kopplar samman Iot-enheter

Med hjälp av en nystartad molntjänst ska du kunna göra hemmet smartare och få prylar från olika tillverkare att jobba ihop. Postorderföretaget Conrad ger sig in...

Premium

Missa inte!