texten nedan är en annons av och från https://campobet.se/sv/


Trots pågående pandemi börjar det närma sig galatider och den största utav de alla, Oscarsgalan, står bakom dörren. Vilka har störst chans att vinna? Sänds galan över Zoom? Här reder vi ut frågetecknen.

Den tidiga våren är här och det betyder galatider. Trots rådande coronapandemi kommer galan gå av stapeln den 25 april, något senare än vanligt, på grund av just covid-19. Galan har med andra ord skjutits upp två månader.

I samband med att galan nu äntligen närmar sig ser vi också tydliga favoriter till att kamma hem statyetterna, bland annat på https://campobet.se/sv/ där du som ska följa galan kan krydda med lite extra spänning genom att spela på vem du tror ska vinna.

Enligt Campobet har vi redan nu två en till att ta hem det prestigefyllda priset. Bästa manliga huvudroll. I ledarposition hittar vi ingen mindre än Chadwick Boseman som är storfavorit, till ett odds på 1.10 gånger insatsen följt av Hollywood-stjärnan Anthony Hopkins för sin insats i The Father.

Storfavoriten Chadwick Boseman har hyllats för sin insats i Netflix-filmen Ma Rainey’s Black Bottom och hedrats av filmvärlden efter sin tragiska bortgång i cancer den 28 augusti 2020 endast 43 år gammal.

På den kvinnliga motsvarigheten – Bästa kvinnliga huvudroll ser det däremot ut att bli en riktig rysare. Carey Mulligan är knapp favorit till ett odds på 2.90 tätt följd av Andra Day, Viola Davis och Frances McDormand.

Den knappa favoriten Mulligan väntas ha ett litet övertag efter sina insatser i Promising Young Woman och har bland annat tagit hem bästa kvinnliga huvudroll på Golden Globe och Screen Actors Guild Awards. Vinner hon statyetten blir det hennes första någonsin.

Var kan man streama Oscarsgalan 2021?

Många andra galor och event har under coronapandemin livestreamats via Zoom. Så blir det inte med Oscarsgalan. Produktionen har meddelat att galan kommer att TV-sändas enligt rådande restriktioner i USA.

Om vi får se någon publik eller om det blir gala för tomma salonger återstår att se. Klart är det däremot att det kommer bli fokus på den personliga upplevelsen och att man kommer att sända ifrån olika platser.

Galan produceras i år av regissören Steven Soderbergh, stjärnregissören bakom filmer som Out of Sight, Erin Brockovich, Traffic och Ocean’s Eleven-triologin. Eftersom det blir första gången som galan sänds utan publik är förväntningarna och pressen skyhöga på regissören som fått det ärofyllda uppdraget.

Det har ryktats att det i år igen blir TV som sänder galan i Sverige, något som ännu inte bekräftats.

Föregående artikelTest: Gigabyte RTX 3060 Gaming OC
Nästa artikelLångsamt bredband
Kontakta annons@datormagazin.se för mer information kring annonsering på Datormagazin.se respektive i tidningen.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här