torsdag, januari 21, 2021
Hem Taggar Annons

Tagg: annons

Speltrender vi vill se 2021

ANNONS: Ända sedan 80-talet, då spelandet tog fart på allvar, så har vi sett hur teknologin har överträffat sig själv. Från enkla tevespel och datorspel till avancerade spel i mobilen – vägen dit har varit spännande att följa, men hur blir det i framtiden? Vi har kollat in spelvärlden och här är de speltrender vi vill se utvecklas 2021.

Fördelar 5G för med sig i spelvärlden

ANNONS: Med en hastighet som är tio gånger snabbare än 4G så kommer 5G att ändra hur vi använder våra smartphones i grunden. En revolution på teknikmarknaden, och inte minst inom spelbranschen.

Om datorköpet kräver SMS-lån

Texten nedan är en annons av och från fair-laan.se Att köpa ny dator, platta, smartphone eller annan teknik och elektronik kan lätt bli väldigt dyrt....

Så undviker du virus i datorn

Nog är vi ganska trötta på ordet virus vid det här laget, men problemet med datorvirus och datorer som blir hackade kvarstår även i pandemin.

Googles egenproducerade Pixelchips gör skillnad

Googles hemproducerade processorer kan introduceras i Pixelprodukter inom några månader, och det kan leda till meningsfulla skillnader i utvecklingen av enheterna.

Tekniken bakom casinospelens charm

Annons: Nästan alla som spelar ett spel, oavsett vad det egentligen är för typ spel, lockas såklart av tanken på att vinna något.

Hur man jobbar säkert på distans under pandemin

Genom pandemin har våra arbetsplatser utvidgats och förflyttats från kontor till vardagsrum, caféer och sommarstugor. Företag och organisationer som tidigare aldrig haft en anställd arbetandes hemifrån har nu fått uppleva att ha halva styrkan eller mer på distans.

Spelvanor – vilka sätt är vanligast?

Den teknologiska utvecklingen går ständigt framåt i en rasande fart, vilket gör att det hela tiden dyker upp nya spelmetoder – både inom kommersiellt spel och inom gamingindustrin. Idag sker gaming och kommersiellt spel via datorn, telefonen, surfplattan eller spelkonsolen. Men vilka av alla spelsätt föredrar svenskarna? Och vilken plattform inom gamingindustrin dominerar egentligen i form av omsättning?

Gamification växer sig allt större i spelbranschen

Spel på nätet har aldrig varit större, och tillväxten har i sin tur lett till att branschen utvecklas på flera sätt, från tekniska lösningar till faktiskt spelupplevelse. På senare tid har vi sett att gamification blivit allt vanligare för att dels locka fler spelare, men också för att hålla kvar dem.

Kampanjen för Datormagazin Retro #4 lyckades!

Drygt 1100 förbeställningar hann trilla in innan kampanjen för Datormagazins nästa retro tidning, Datormagazin Retro #4, avslutades.