Elite Atlas Aero PC wireless headset är ett par nya trådlösa lurar från Turtle Beach som inriktar sig främst mot gamers och ”streamers”.

Modellen har en löstagbar bom-mikrofon med brusreducering och skeppas med en trådlös USB-sändare/mottagare som fungerar med både Windows och Mac OS. Det uppladdningsbara batteriet uppges klara spelsessioner på upp till 30 timmar i stöten. Aero-lurarna har även en 3,5 millimeters-anslutning för dig som vill använda det med andra källor.

Ny mjukvara

Headsetet skeppas med företagets nya Windows-program Control Studio. Mjukvaran ska bland annat ge användaren möjlighet att finjustera den generella ljudbilden och företagets ”superhuman hearing”-teknik.

Headsetet lanseras i samband med Gamescom men släpps i butik i slutet av september. Prislappen ligger på 150 dollar, vilket motsvarar cirka 1 500 kronor.


Annons: Köp gamingheadset på Webhallen


 


Uppskattar du vårt arbete?
Donera gärna en slant till redaktionen.

Donera till Datormagazin


Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här