onsdag, april 24, 2019
Hem Taggar Hörlurar

Tagg: hörlurar

Test: Master & Dynamic MW07

Vi lyssnar på Master & Dynamics första "true wireless"-hörlurar MW07 och blir helt lyriska. Men ganska snart tystnar musiken.

Test: Oneplus Bullets Wireless

Du får med Oneplus Bullets Wireless ett riktigt bra och prisvärt Bluetooth-headset för mobil användning. Det presterade på sådan nivå att det gav utmärkelsen Datormagazin rekommenderar.

Test: Sennheiser SC 665 USB

En kontorslösning som ger riktigt bra ljudkvalitet och komfort under långa arbetsdagar. Sennheiser SC 665 USB kom att få utmärkelsen Datormagazin rekommenderar, trots sin prislapp.

Test: Sennheiser Momentum Free

Ett par ultrakompakta och trådlösa hifi-lurar med underbar passform och faktiskt riktigt bra ljudåtergivning, men kabeln som förbinder dem blir väldigt snabbt ett irritationsmoment.

Plantronics Voyager 8200 UC

Plantronics brusreducerande Voyager 8200 UC är riktigt effektiva och bjuder på en tung, men ändå detaljerad, ljudbild.

Test: Sony WH-1000XM2

Enastående brusreducering, underbar passform och en komplett ljudbild. Detta är Sonys bästa konsumentlurar till dags dato, men en lite vissen laddkontakt ger smolk i glädjebägaren.

Test: Batband

Batband är nytänkande. Hörlurarna, eller huvudbandet, överför nämligen ljudet med hjälp av en sorts vibrationer genom skallbenet. En intressant lösning, som tyvärr behöver vidareutvecklas.

Headset för kontoret

Med brusblockering, dubbel bluetooth och stör ej-lampa ska nya Jabra Evolve 75 passa i öppna kontorsland-skap. Det senaste tillskottet i Jabras Evolve-serie heter Evolve 75...

Bose stämda för avlyssning

Bose anklagas för att sälja information om vad kunderna lyssnar på. Företaget Bose, kända för avancerade och dyra ljudprodukter, har stämts vid en domstol i...

Test: Bose QuietComfort 35 – lurar i toppklass

Under en promenad i huvudstaden lär du antagligen stöta på minst ett par Bose-lurar var hundrade meter. De trådade QuietComfort (QC) 25 är vanligast, men här och var hittar vi även de förhållandevis stora QC20-propparna och nu, på senare tid, ser vi även en och annan trådlös QC35:a. De sistnämnda har jag testat under några veckor.

Premium

Missa inte!