Elite Atlas Aero PC wireless headset är ett par nya trådlösa lurar från Turtle Beach som inriktar sig främst mot gamers och ”streamers”.

Modellen har en löstagbar bom-mikrofon med brusreducering och skeppas med en trådlös USB-sändare/mottagare som fungerar med både Windows och Mac OS. Det uppladdningsbara batteriet uppges klara spelsessioner på upp till 30 timmar i stöten. Aero-lurarna har även en 3,5 millimeters-anslutning för dig som vill använda det med andra källor.

Ny mjukvara

Headsetet skeppas med företagets nya Windows-program Control Studio. Mjukvaran ska bland annat ge användaren möjlighet att finjustera den generella ljudbilden och företagets ”superhuman hearing”-teknik.

Headsetet lanseras i samband med Gamescom men släpps i butik i slutet av september. Prislappen ligger på 150 dollar, vilket motsvarar cirka 1 500 kronor.


Annons: Köp gamingheadset på Webhallen


 

Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här