måndag, november 29, 2021
Hem Taggar Batteri

Tagg: batteri

Apple betalar miljardbelopp för långsamma Iphones

Apple ska betala upp till 4,7 miljarder kronor för att ha gjort vissa Iphone-modeller långsamma efter en uppdatering av IOS.

Bärbar startar inte

I somras började min dator (bärbar) krångla vid start. Skärmen tänds inte och den låter svagt som när man försöker läsa en dålig DVD-skiva. Nu startar den inte alls.

Sandberg Outdoor

Sandbergs nya batteripack i Outdoor-serien tål både regn och damm och levererar 2,1 ampere.

Apple backar om batterier

I en intervju med ABC News erkänner Apples VD Tim Cook att företaget kunde ha varit tydligare mot sina kunder. I en kommande version av IOS kommer, enligt Cook, användarna att kunna se statusen för sitt batteri.

HP återkallar batterier

Om du har en bärbar HP-dator, kontrollera att den inte är i riskzonen att börja brinna. En rad bärbara datorer från HP har farliga batterier som kan överhettas och orsaka brandrisk.

Apple kan få fängelse för strypta telefoner

I Frankrike ingår fängelse i straffskalan för det brott Apple eventuellt begått när man strypt prestandan hos äldre produkter, något man bett om ursäkt för, men ändå fortsätter med.

Windowstips: Spara batteri

Om du använder en bärbar Windows 10-dator eller datorplatta och vill krama lite extra liv ur varje laddning av batteriet - inte bara när det börjar ta slut - använd batterisparfunktionen.

HP återkallar farliga batterier

Batterier som kan börja brinna finns i många av HP:s datorer - kontrollera din! HP hade redan förra året problem med batterier till bärbara datorer...