måndag, augusti 15, 2022
Hem Taggar Dvd-och-video

Tagg: dvd-och-video

Programtips: Hybrid 2020.01.12.1

Hybrid är ett avancerat verktyg för videokonvertering med stöd för x264. Gränssnittet kan verka avskräckande men snart blir det enkelt att konvertera film.

Programtips: Any Video Converter Free 6.3.5

Ett verktyg för att konvertera mellan videoformat. Du kan även extrahera ljud från video, då det går att välja ljudformat vid export. Programmet hanterar vanligt förekommande format.

Programtips: Nero Burning ROM 2017 v1.10.0.4

Få har missat att Nero Burning ROM är ett mångsidigt program för att bränna optiska skivor. Nero Burning ROM har alltid haft god funktionalitet, och...

Programtips: Xmedia Recode 3.4.5.9

Programmet stöder masskonvertering av nästan alla ljud- och videoformat. Det är kraftfullt, effektivt och anpassningsbart. Du kan välja engelska för gränssnittet men hjälpfilen är på tyska.

Programtips: Vidcoder 4.33

Du kan med Vidcoder konvertera DVD- och Blu-ray-skivor för spelning på din dator eller Apples portabla enheter. Gränssnittet är riktigt användarvänligt och du når allt från en panel.

Programtips: Smplayer 19.1.0

Något som särskiljer Smplayer från en del andra mediespelare är att du kan stänga av ett klipp, när du sedan återupptar kommer spelaren ihåg var du slutade och vilka inställningar som användes.

Programtips: Shotcut 18.12.23

Ett videoredigeringsprogram som finns till flera plattformar. Det är baserat på öppen källkod och är inget för noviser, men det är inte svårt att lära sig om du lägger ned lite tid.

Programtips: Mediainfo 18.12

Det här programmet kanske du inte behöver så ofta, men när en videofil vägrar att spela är det välkommet. Detta då det kan analysera filen och visa bland annat vilka codecs som används.

Programtips: Madvr 0.92.15

En kraftfull videorenderare som presterar riktigt bra videokvalitet. Den kan konfigureras på alla tänkbara sätt, men det kan ta sin lilla tid att hitta de bästa inställningarna för ditt system.

Programtips: Vidcutter 6.0.0

Ett trevligt redigeringsverktyg för att klippa, lägga samman och trimma videoklipp. Förvisso hade vi gärna sett fler exportformat än MP4, men det är ändå ett program att tycka om.