torsdag, januari 24, 2019
Hem Taggar Dvd-och-video

Tagg: dvd-och-video

Programtips: Mediainfo 18.12

Det här programmet kanske du inte behöver så ofta, men när en videofil vägrar att spela är det välkommet. Detta då det kan analysera filen och visa bland annat vilka codecs som används.

Programtips: Xmedia Recode 3.4.4.8

Programmet stöder masskonvertering av nästan alla ljud- och videoformat. Det är kraftfullt, effektivt och anpassningsbart. Du kan välja engelska för gränssnittet men hjälpfilen är på tyska.

Programtips: Shotcut 18.11.18

Ett videoredigeringsprogram som finns till flera plattformar. Det är baserat på öppen källkod och är inget för noviser, men det är inte svårt att lära sig om du lägger ned lite tid.

Programtips: Hybrid 2018.11.01.1

Ett avancerat verktyg för videokonvertering, med stöd för x264. Gränssnittet kan verka lite avskräckande, men så snart du har vant dig blir det enkelt att konvertera videoklipp.

Programtips: Madvr 0.92.15

En kraftfull videorenderare som presterar riktigt bra videokvalitet. Den kan konfigureras på alla tänkbara sätt, men det kan ta sin lilla tid att hitta de bästa inställningarna för ditt system.

Programtips: Vidcoder 3.16

Du kan med Vidcoder konvertera DVD- och Blu-ray-skivor för spelning på din dator eller Apples portabla enheter. Gränssnittet är riktigt användarvänligt och du når allt från en panel.

Programtips: Vidcutter 6.0.0

Ett trevligt redigeringsverktyg för att klippa, lägga samman och trimma videoklipp. Förvisso hade vi gärna sett fler exportformat än MP4, men det är ändå ett program att tycka om.

Programtips: VLC Media Player 3.0.4 FINAL

Spela valfritt video- eller ljudformat med denna populära mediespelare. Detta är utan tvekan den bästa mediespelaren som finns tillgänglig och den har stöd för flera olika plattformar.

Programtips: Openshot Video Editor 2.4.2

Behöver du ett gratis och kraftfullt program för videoredigering - prova Openshot Video Editor. Programmet är i högsta grad kapabelt, men det kan kräva lite investering av din tid.

Programtips: Free Studio v6.6.41.620

Ladda ned, konvertera, bränn och dela dina mediefiler med Free Studio. Det är en utmärkt svit som innehåller mängder av enkla och användbara medieverktyg för att hantera media.

Premium

Missa inte!