onsdag, juni 29, 2022
Hem Taggar Webb

Tagg: webb

Programtips: Chrispc Free Anonymous Proxy 8.00

Det programmet hjälper till med är att snabbt och enkelt låta oss lokalisera anonyma proxytjänster. Dessa kan vi sedan använda för att surfa efter ett musklick. Läs mer på tillverkarens webbplats.

10 punkter du bör hålla koll på för en snabbare webbplats

ANNONS: Din webbplats är ditt företags ansikte utåt. Besökare förväntar sig att den är snabb, snygg och lättanvänd och därför måste den bara fungera – utan störningar.

Programtips: Awesome Screenshot 4.2.6 for Chrome

Fånga, redigera och dela hela eller valda delar av en webbsida. Redigeringsdelen är användbar och delningsalternativen duger. Dessutom får du funktioner för att fånga det vanliga skrivbordet.

Programtips: Utorrent 3.5.5 build 45146

Programmet Utorrent används för att ladda ned torrents, det finns i en gratisversion och i betalversioner. Det är ett snabbt och enkelt sätt att ladda ned och hantera torrent-filer.

Programtips: Roboform 8.5.7

Spara tid genom att låta Roboform fylla i webbformulär åt dig. Programmet tar vid där de flesta webbläsare går bet och hjälper dig bland annat med adressfält, vilket garderar mot felstavningar.

Programtips: WYSIWYG Web Builder 14.3.2

Bygg din egna webbplats snabbt och enkelt med WYSIWYG Web Builder som är en användarvänlig drag-och-släpp-editor. Detta verktyg passar både nybörjare och mer erfarna användare.

Programtips: Click & Clean for Chrome 9.5.5.0

Som namnet antyder låter Click & Clean for Chrome dig enkelt rensa webbläsarhistorik. Det räcker med ett par musklick för att rensa spåren webbläsaren har sparat efter din surfning.

Programtips: Nxfilter v4.3.3.2

Ett webbfilter för ditt nätverk. Kan du hantera ett nätverk borde du också kunna implementera denna lösning. Belöningen blir ett webbfilter som låter dig styra vilka sidor som får besökas.

Programtips: Google Web Designer 5.0.1.1129

Google Web Designer är ett polerat program för att skapa HTML5-annonser, andra webbanimationer och webbsidor utan att behöva koda. Det finns även ett kodläge för mer vana användare.

Programtips: Configfox 1.0

Configfox är ett verktyg som underlättar om du behöver anpassa de avancerade inställningarna i webbläsaren Firefox. Det startar med standardprofilen, du kan dock välja andra profiler.