Prenumerera på Datormagazin

 

Här beställer du enkelt en prenumeration på tidningen Datormagazin. Så snart du fått ditt första nummer kan du dessutom aktivera din digitala prenumeration (som ingår utan kostnad) så att du kan läsa oss på nätet, i din datorplatta eller smarta mobil. Via e-tidningstjänsten får du även tillgång till äldre utgåvor av Datormagazin.

Du betalar enkelt med kort, Paypal eller Swish (nr: 123 196 35 37).

Du som vill hantera din existerande prenumeration och/eller komma i kontakt med kundtjänst kan gå in här: http://datormagazin.prenservice.se/Kundtjanst

Senaste utgåvorna


Senaste nytt

Test: MSI Geforce GTX 1080 Ti Lightning 11 GB

Flaggskeppskortet för entusiaster har överklockning i fokus och slår konkurrenterna på fingrarna i prestanda och kylning – men priset har satts därefter. Ett klockrent val för rätt användare.

Adata Spectris D41 minneskretsar

Upplysta minneskretsar

Adata fortsätter att presentera spännande spelprodukter i XPG-serien, nu med Spectrix D41, en DDR4-minnesmodul med inbyggd belysning och utmanande formgivning. Man kallar utseendet för pansardesign och kompletterar detta med RGB-ljus.

AI mot VD-bedrägerier

AI-baserat VD-skydd

Säkerhetsföretaget Trend Micro har lanserat Writing Style DNA – en ny lösning som förstärker skyddet mot VD-bedrägerier. Verktyget gör det möjligt att upptäcka VD-bedrägerier genom analys av chefers sätt att skriva e-post.

Android-TV TV Hub

Android-TV lanseras i Sverige

Den Android TV-baserade plattformen TV Hub har lanserats för både Com Hem och Boxers kunder. TV Hub kombinerar linjär TV med play i HDR och 4K-kvalitet i ett enkelt gränssnitt.

AOC 31 tum Quad

Quad-upplöst skärm för spelare

Skärmtillverkaren AOC:s senaste bildskärm Agon AG322QC4, är med sin 31,5-tums kantlösa VA-panel, Quad HD-upplösning (2 560 x 1 440 pixel), en böjning på 1800R och funktioner som Freesync 2 och HDR 400-kompabilitet främst avsedd för spelare.

WD Black NVMe

Prestanda från WD till överkomligt pris

Samsungs 960 Pro-serie har länge varit marknadsledande när det gäller SSD med bra prestanda, men den nya Black 3D NVMe från Western Digital med 64-lagers 3D TLC NAND-minne från Sandisk har möjlighet att ändra på detta.

Test: Dell Ultrasharp 3218K

Dell ger oss inblick i en spännande framtid med världens första 32 tums 8k-skärm. De är alltså först ut, och detta är utan tvekan en av bästa bildskärmarna som vi någonsin har testat.