Bravia Pro W800 är en serie på sex olika proffsbildskärmar från Sony som är speciellt framtagna för konferensrum och digitala skyltningslösningar.

e nya Sony-skärmarna har förutom VGA- och HDMI- ingångar även nytänkande anslutningsmöjligheter för konferensrum och liknande miljöer, som NFC, MHL, Miracast, DLNA, nätverk, Wi-Fi, USB och HTML5. Det senare ger möjlighet att visa digitalt innehåll som enklare videoklipp, bilder, texter och RSS-flöden, till exempel via nätverket samt från USB-minnen och mobila enheter – ingen extra hårdvara behövs.

Bravia-serien är utformad för att ha så liten inverkan på miljön som möjligt. Ett exempel på detta är att skärmarna automatiskt identifierar ljusstyrkan hos omgivande ljus och justerar skärmens ljusstyrka därefter.

Samtliga nya Bravia Pro-skärmar är Skype-kompatibla för enklare videosamtal direkt ifrån bildskärmen med hjälp av tillbehöret CMU-BR200, som är en HD-kamera med inbyggd mikrofon. Högtalare finns redan inbyggt. Bildskärmarna kan styras via nätverket (WEBAPI) eller via RS-232C. Det senare kräver ett tillval i form av en omvandlarbox.

Skärmarna finns i storlekarna 42, 47 och 55 tum, med eller utan inbyggd TV-mottagare.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här