Under Mobile World Congress i Barcelona, lanserade Huawei tre nya bärbara produkter – Watch, Talkband B2 och Talkband N1, plus nya, tunna stortelefonen Mediapad X2.

Enligt kinesiska Huawei är Mediapad X2 världens tunnaste så kallade phablet med sjutumsskärm.  Tjockleken är 7,3 millimeter, skärmen är av IPS-typ med upplösningen 1 920 x 1 200 och på insidan finns en åttakärnig 64-bits A53-processor. Enheten stöder LTE/4G och har ett rejält batteri på hela fem amperetimmar.

Huawei Watch är företagets första smarta klocka och har en 1,4-tums rund AMOLED-skärm med reptåligt safirglas och en ram i kallsmitt rostfritt stål. 40 olika urtavlor finns att välja mellan och utöver pulsmätare, rörelsesensor och barometer är den utrustad med Android Wear och en 1,2 gigahertz Qualcomm-processor, 512 megabyte minne och fyra gigabyte lagring.

Talkband B2 kombinerar Bluetooth-headset och sportarmband med hälsomätare och har rörelsesensor, dubbla mikrofoner och brusreducering, samt pekskärm.

Med Talkband N1 handlar det i stället om musik och träning – det är enligt Huawei marknadens första Hi-Fi stereo + Bluetooth-headset med 4G och lokal MP3-lagring för 1000 låtar, Bluetooth-samtal och aktivitetsspårning, som dessutom är svettsäkert (IP54).

B2 och N2 har redan fått priser, vilket de övriga produkterna inte har, nämligen 170 respektive 120 euro.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här