Cherry MW4500 mus

Välkända tangentbords- och speltillbehörstillverkaren Cherry kommer med en mus som ska ge en bättre arbetsställning för hand och arm.

Cherry har introducerat en ny trådlös mus för hem- och kontorsanvändning med en unik ergonomisk design – den nya MW 4500. Musens översida har ett handgrepp utformat för handflata och tumme, som lutar i en kraftig vinkel för att ge en bekvämare arbetsställning och mindre belastning på handled och arm.

Greppet har också två programmerbara makronycklar nära toppen. Musens yta har en nötningsbeständig beläggning som ska vara skön att hålla i. För närvarande finns endast en högerhandsversion.

MW 4500 använder en infraröd sensor med tre DPI-inställningar: 600, 900 och 1200 DPI. DPI-inställningarna kan bytas med hjälp av DPI-knappen under rullhjulet. Musen är inte laddningsbar och använder istället två AAA-batterier. En enda LED vid greppets nedre kant indikerar när batterierna börjar ta slut.

För anslutning medföljer en extra liten USB-mottagare som kan lagras i mitten av musen vid transport. Räckvidden är cirka tio meter.

Runt 300 kronor kommer musen att kosta, vilket är ovanligt lågt för något som marknadsförs som ergonomiskt.

 

 

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här