Powerarchiver 2018 Standard

Gratis licens värd 255 kronor – för dig som läser Datormagazin

0

Powerarchiver 2018 är ett fullmatat program för hantering av komprimerade filer. Läsare av Datormagazin får en licens för ett år, till ett värde av 255 kronor.

Windows kan bara hantera ett fåtal arkivformat, däribland ZIP. Därför kan många behöva ett dedikerat program, och frågan är om det finns ett mer omfattande än Powerarchiver?

Mjukvaran har stöd för mängder av format. Sist vi räknade handlade det om över 50 stycken, så det vore poänglöst att skriva ut alla. Som du förstår kan programmet hantera i det närmaste alla format som du kan stöta på.

Du hittar information om hur du laddar ned månadens fullversion i Datormagazin nummer 10, 2018

Detta på så sätt att arkiven kan läsas, medan programmet även kan skriva till arkiv i de vanligaste formaten (däribland ZIP, 7-zip, TAR och ISO).

Likaså har Powerarchiver 2018 stöd för kryptering samt signering av Adobe PDF-dokument och Microsoft Office-dokument.

Powerarchiver 2018 är riktigt snabbt

Programmet arbetar riktigt snabbt. Det har dessutom stöd för att arbeta med upphöjda rättigheter (UAC) och skuggkopior (VSS), något andra program går bet på. Ett par exempel på detta är komprimering av filer som används eller som det behövs administratörsrättigheter för att läsa. Du får också verktyg för att reparera skadade arkiv, och mycket annat.

Gränssnittet andas Windows 10

”Multiverktyget” har förpackats med ett trevligt användargränssnitt som följer designriktlinjerna för Windows 10. Samtidigt är det bakåtkompatibelt hela vägen tillbaka till det föråldrade Windows XP.

Du hittar information om hur du laddar ned månadens fullversion i Datormagazin nummer 10, 2018, som du kan köpa i butik, på https://shop.datormagazin.se eller här på webbplatsen. Observera att nedladdning endast är möjlig från 25 september och fram till nästa nummer finns i butik (23 oktober). Av rättighetsskäl kan du endast ladda ned denna fullversion inom Sverige, Norge och Finland (styrs via IP-nummer).

Storlek på nedladdning: 37 MB
Systemkrav: Windows 10, 8, 7, Vista
Restriktioner: Licens för en dator, ett år

 

Mannen som gör bra texter ännu bättre har jobbat med Datormagazin under merparten av tidningens historia. Han skriver även vissa tester och ansvarar för tidningens fullversion.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här