Thinkstation P330 kommer i tre olika modeller i tre storlekar och är tänkta att ge bra arbetsprestanda trots litet format.

Kinesiska Lenovo har introducerat en ny serie arbetsdatorer – Thinkstation P330, med de tre nya modellerna P330 Tower, Small Form Factor (SFF) och Tiny. Datorerna är framtagna för att ge optimal prestanda på liten yta.  P330 Tiny är dessutom enligt företaget världens minsta arbetsstation, med en chassivolym på endast en liter.

P330 Tiny stöder Nvidia Quadro P620-grafik och kan driva upp till sex separata skärmar

Thinkstation P330 är utrustade med åttonde generationens Intel Xeon E och Core-processorer. Hos P330 Tower finns stöd för Nvidia Quadro P4000, vilket möjliggör skapande och användande av enklare VR-lösningar. P330 SFF stöder i sin tur upp till dubbla Nvidia Quadro P1000-grafikkort och P330 Tiny stöder Nvidia Quadro P620-grafik och kan driva upp till sex separata skärmar.

P330-serien kommer att finnas tillgänglig i augusti.


Uppskattar du vårt arbete?
Donera gärna en slant till redaktionen.

Donera till Datormagazin


Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här