Fråga

Det går inte att uppdatera NET Framework 4.7.2 (KB4054566) i Windows 8. Jag får bara felkoden 80092004.

Jouko Ketola

 

Svar

Det där är tydligen ett inte helt ovanligt fel. Du skulle kunna prova med att ladda ned och installera manuellt i stället för att se om det går bättre: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=863265.

Något annat som är värt ett försök är instruktionerna på den här sidan: https://support.microsoft.com/sv-se/help/4338419/description-of-the-security-and-quality-rollup-updates-for-net-framewo.

Ytterligare en variant är att hoppa över version 4.7.2 och i stället installera version 4.8: https://dotnet.microsoft.com/download/dotnet-framework/net48.

 

 


Uppskattar du vårt arbete?
Donera gärna en slant till redaktionen.

Donera till Datormagazin


Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här