tisdag, januari 26, 2021
Hem Taggar Windows

Tagg: windows

Enhetsfel i Windows

Fråga: I min bärbara dator har jag Windows 10 Home. När jag startar datorn efter att den varit avstängd eller startar om försvinner inställningar och uppdateringar.

NAS-åtkomst fungerar inte

Fråga: Jag kommer inte åt nätverksdisken. Det kanske är senaste Windowsuppdateringen som ändrat något. Jag använder en Buffalo NAS.

Problem vid datorstart

Fråga: Mitt problem är att datorn måste startas om flera gånger om den varit avstängd. Men är den väl igång fungerar allt.

Temporära internetfiler strular i Internet Explorer

Fråga: Jag kan inte ändra storlek på temporära internetfiler i Internet Explorer. Storleken visas som 0 megabyte och det finns ingen aktuell plats.

SMS-utskrift

Fråga: Jag behöver skriva ut ett års SMS-kommunikation på papper. Kan Experten bidra med någon kunskap i ämnet?

Hyper-V ger flimrande skärm

Fråga: Jag köpte en bärbar dator vid årsskiftet med Windows 10 Home förinstallerat. Problemet var att då jag aktiverade Hyper-V började skärmen flimra och kunde även bli svart.

Garmin-mjukvara kan inte installeras

Fråga: Jag har försökt att installera Garmin Express för Windows från Garmin för att uppdatera kartor på min GPS, men misslyckas varje gång.

Inloggning kan inte tas bort

Fråga: Det här gäller nya Windows 2004. När jag skriver in "netplwiz" i Kör kommer jag till Användarkonton, men den lilla rutan med bocken som ska tas bort finns inte.

Spegling och återställning

Fråga: Det fungerar inte att skapa en återställningsenhet för Windows på ett USB-minne, utan jag får ett felmeddelande.

Begränsa användares rättigheter

Fråga: Jag skulle vilja veta hur man kan begränsa någons inloggning på Windows 10 Pro, men inte via att vara inloggad på Microsoft konto utan via lokala rättigheter?