tisdag, juni 25, 2019
Hem Taggar Windows

Tagg: windows

RAID-diskar i ny dator

Fråga: Jag har två stycken 500 gigabytes hårddiskar och vill ställa in det så att datorn ser de två diskarna som en enda hårddisk.

Delat minne

Fråga: Hur kommer jag åt inställningen för delat minne (mellan system och grafikkort) i Windows 10 Pro och Home?

Felsäkert läge utan tangentbord

Fråga: Om jag av någon anledning behöver starta i felsäkert läge fungerar inte tangentbordet, bara musen, vilket innebär att jag inte kan komma in i Windows.

Toshiba lösenord

Fråga : Jeg har en gammel Toshiba og har glemt passordet. Finnes det en mulighet til å starte maskinen og lage ett nytt passord som dere kan hjelpe meg med?

Programtips: Mcafee Avert Stinger 12.1.0.3045

Detta är ingen ersättare för ett fullständigt antiviruspaket, men det är ändå ett användbart tillbehör till din verktygslåda med säkerhetsapplikationer. Lämpligen använder du programmet för att få en andra åsikt.

Mobilt Bank-ID i datorn

Fråga: Går det att installera mobilt Bank-ID på min bärbara HP med Windows 10? Jag har Nordea bank.

Uppdateringar misslyckades

Fråga: Jag har Windows 10 Pro, version 1803. När Windows Update försöker uppdatera misslyckas det.

Ljud från två håll

Fråga: Finns det något sätt att få ljudet att spela genom både högtalarna och hörlursuttaget på en bärbar dator samtidigt?

Minnet fungerar inte

Fråga: Jag har en gammal dator med ett Asus P5K Pro-moderkort. Jag har haft tre gigabyte minne i den, men ville få lite bättre fart och köpte åtta gigabyte. Nu startar inte Windows.

Systemavbildning

Fråga: Kan jag återställa en Windows 10-systemavbildning till en större intern hårddisk? Kan jag också återställa systemavbildningen till en extern UBS-hårddisk?

Premium

Missa inte!