måndag, oktober 3, 2022
Hem Taggar Windows

Tagg: windows

Microsoft Defender får nya skyddsfunktioner

Microsoft Defender i Windows 10 och Windows 11 uppdateras med bättre inbyggt skydd mot sårbara drivrutiner.

Whonix, systemet för dig som månar om din integritet

Whonix är en intressant mjukvara för den som vill vara anonym och känna sig säker på att inte bli avlyssnad. Den körs virtuellt i Windows, Mac OS eller linux-system.

Programtips: Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus är en gratis antiviruslösning, ett alternativ för de som inte vill betala för ett skyddsprogram eller använda i Windows inbyggda. Priset är lite reklam.

Programtips: Ashampoo Antispy Pro

Behåll din integritet genom att blockera spårning i Windows 10 och annan mjukvara.

Nätverkskabel eller VPN

Fråga: Jag behöver koppla ihop två datorer som står på två kilometers avstånd och är uppkopplade över olika bredbandsleverantörer. Nätverkskabel är inte praktiskt ...

Programtips: Bullzip PDF Printer

Du kan skapa PDF-filer med Windows, men varför inte testa en mjukvara med fler funktioner? Bullzip PDF Printer är en sådan – gratis dessutom.

Programtips: IObit Advanced Systemcare

Den nya versionen av IObit Advanced Systemcare är bättre än någonsin och innehåller dessutom fler gratisverktyg än tidigare.

Enhetsfel i Windows

Fråga: I min bärbara dator har jag Windows 10 Home. När jag startar datorn efter att den varit avstängd eller startar om försvinner inställningar och uppdateringar.

NAS-åtkomst fungerar inte

Fråga: Jag kommer inte åt nätverksdisken. Det kanske är senaste Windowsuppdateringen som ändrat något. Jag använder en Buffalo NAS.

Problem vid datorstart

Fråga: Mitt problem är att datorn måste startas om flera gånger om den varit avstängd. Men är den väl igång fungerar allt.