fredag, april 26, 2019
Hem Taggar Windows

Tagg: windows

Programtips: Mcafee Avert Stinger 12.1.0.3045

Detta är ingen ersättare för ett fullständigt antiviruspaket, men det är ändå ett användbart tillbehör till din verktygslåda med säkerhetsapplikationer. Lämpligen använder du programmet för att få en andra åsikt.

Mobilt Bank-ID i datorn

Fråga: Går det att installera mobilt Bank-ID på min bärbara HP med Windows 10? Jag har Nordea bank.

Uppdateringar misslyckades

Fråga: Jag har Windows 10 Pro, version 1803. När Windows Update försöker uppdatera misslyckas det.

Ljud från två håll

Fråga: Finns det något sätt att få ljudet att spela genom både högtalarna och hörlursuttaget på en bärbar dator samtidigt?

Minnet fungerar inte

Fråga: Jag har en gammal dator med ett Asus P5K Pro-moderkort. Jag har haft tre gigabyte minne i den, men ville få lite bättre fart och köpte åtta gigabyte. Nu startar inte Windows.

Systemavbildning

Fråga: Kan jag återställa en Windows 10-systemavbildning till en större intern hårddisk? Kan jag också återställa systemavbildningen till en extern UBS-hårddisk?

Excel autostartar

Fråga: Varje gång jag startar min stationära dator startar också Excel. Det sker också på min bärbara, där jag använder samma Microsoftkonto. Hur kan jag bli av med detta?

Drivrutin till telefoner

Fråga: Jag undrar var jag kan få tag i drivrutiner till Nokia 1 och Motorola E5 Play. De ska gå att installera i en dator med Windows XP SP3.

3D-objekt stör

Fråga: Sedan någon tid tillbaka finns mappen 3D-objekt bland mina systemmappar i Utforskaren. Den stör mig, går den att ta bort?

Bakgrundsbild ändrar sig

Fråga: Nästan varje dag ställer Windows 10 om sig till en ny bakgrundsbild som jag tar bort, eftersom jag inte vill ha någon. Hur får jag bort detta?

Premium

Missa inte!