onsdag, juni 29, 2022
Hem Taggar Uppdatering

Tagg: uppdatering

Windows 11 med Android

Microsoft förändrar uppdateringar för Windows 11

Funktionsuppdateringar ska inte längre vara kopplade till stora uppdateringar av operativsystemet.

Funktionsuppdatering fungerar inte

Fråga: Funktionsuppdatering för Windows 10 version 2004 fungerar inte. Jag får felmeddelandet: "Det går inte att köra Windows 10 på den här datorn. Det gick inte att uppdatera partitionen som är reserverad av systemet."

Free Sound Recorder försvinner inte

Fråga: För ett tag sedan laddade jag ned ett ljudinspelningsprogram som heter Free Sound Recorder, men jag raderade det nästan direkt. Men nyligen visas en popup varje gång jag startar datorn, med en uppmaning att uppdatera programmet.

Slö dator efter uppdatering

Fråga: Efter uppdatering till version 1903 har min dator blivit jätteslö. Varför och vad kan jag göra for att snabba upp Windows igen och slippa en slö dator?

Fabriksåterställning och uppdatering

Fråga: Om en dator med Windows 7 är uppdaterad till Windows 10 och måste återställas till fabriksdata, måste då alla Windows 10-uppdateringar göras om igen?

NET-uppdatering krånglar

Fråga: Det går inte att uppdatera NET Framework 4.7.2 (KB4054566) i Windows 8. Jag får bara felkoden 80092004.

October-uppdateringen kommer i oktober…

Microsoft börjar fastna i sitt mönster av uppdateringar för Windows två gånger om året och vi kan nu se fram emot nästa, Windows 10 October 2018 Update.

Felsäkert läge och ej fungerande startknapp

Fråga: Hur startas Windows 10 i felsäkert läge (i Windows 8 trycktes F8 under start)?

IOS-uppdatering fixar farliga hål

En ny uppdatering till IOS med versionsnummer 10.3.3 finns tillgänglig och alla som använder Wi-Fi med sin Iphone bör snarast installera den. Wi-Fi-problemet som korrigerats möjliggör för en avlägsen angripare att få full tillgång till telefonen.