Arlo expanderar sin portfölj med produkter för hemövervakning med strålkastarkameran Arlo Pro 3 Floodlight.

Att placera ut övervakningskameror är ett effektivt vapen mot exempelvis inbrott, och många kameror erbjuder mörkerseende för att fungera även när de behövs som mest – när det är mörkt. För en tid sedan lanserade Arlo övervakningskameran Arlo Pro 3, nu kommer den i en ny variant – Arlo Pro 3 Floodlight har en inbyggd LED-strålkastare på 2000 lumen vid batteridrift och 3000 lumen med fast ström. Kameran täcker 160 grader med en upplösning på 2 560 x 1 440 pixel och HDR-kapacitet.

ANNONS: Se aktuellt pris på Webhallen

Att kameran är batteridriven i kombination med den trådlösa uppkopplingen gör att den kan placeras nästan var som helst, och den kan kompletteras med Arlos solpanel för att ladda kamerans batteri.

LÄS OCKSÅ –
Test: Arlo Video Doorbell

Test: Arlo Essential

Arlo Pro 3 Floodlight har även tvåvägsljud, anpassningsbara ljusinställningar samt en inbyggd siren.

Blir smartare med Smart

Den kan kompletteras med Arlso prenumerationstjänst Smart, vilken bland annat använder artificiell intelligens för att förbättra kamerans förmåga identifiera och skilja på exempelvis människor, fordon, djur och paket för att avgöra vad som registreras.

Arlo Pro 3 Floodlight finns redan i svenska butiker med ett rekommenderat pris på cirka 3 300 kronor.

ANNONS: Se aktuellt pris på Webhallen

Här kan du läsa mer om kamerabevakning och vad du får och inte får göra som privatperson: Kamerabevakning hemma – det här gäller

 


Uppskattar du vårt arbete?
Donera gärna en slant till redaktionen.

Donera till Datormagazin


Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här