Hem Artikel Nyheter Wi-Fi 6-mesh med Alexa – ”Världens första”

Wi-Fi 6-mesh med Alexa – ”Världens första”

0
Deco Voice X20
Deco Voice X20 från TP-link har en inbyggd smart assistent.

Mesh-lösningen Deco Voice X20 bjuder på både Wi-Fi 6 och inbyggd Alexa. TP-Link uppger att de är först i världen med båda godbitarna i en produkt.

Nya Deco Voice X20 går alltså att styra med rösten via Amazons assistent Alexa. Den trådlösa hastigheten ligger på upp till 1201 Mbps (5 GHz) + 574 Mbps (2.4 GHz).

Med ett tvåpack av Deco Voice X20 uppger tillverkaren att du ska kunna täcka en yta om drygt 370 m2. 

Den nya mesh-lösningen kan även kopplas samman med andra enheter ur tillverkarens Deco-serie.

Fler TP-Link-nyheter från CES

Under årets CES-mässa, som givetvis är digital, passar TP-Link även på att uppdatera ett gäng andra nätverksprodukter, både för hem och företag.

Alla har stöd för Wi-Fi 6E som tillverkaren beskriver som en ny frekvens på 6 Ghz-bandet som ger utökad bandbredd och minimal latens.

ANNONS: Så mycket kostar TP-Links meshprylar på Webhallen

Deco X96 är ett nytt mesh-system från TP-Link med inbyggda AI-lösningar.

Bland nyheterna för hittar vi bland annat Deco X96 och X76 Plus. Båda beskrivs som mesh-lösningar för hemmet. Den förstnämnda är inte bara riktigt snygg, den ska även förbättra uppkopplingen på den aktuella platsen med AI och ge en ”ideal uppkoppling för just dina behov”.

LÄS OCKSÅ

Inbyggd hubb för smarta hemmet

Deco X76 Plus ska leverera hastigheter på sammanlagt 5400 Mbps och även funka som en smarta hem-hubb. TP-Link passar givetvis på att släppa ett gäng nya produkter även i denna kategori, bland annat en ny dimmerbrytare kallad KS220M.

Archer AX206 har Wi-Fi 6E-stöd med tre band. Åtta antenner, vad sägs om det!?

Bland de mer traditionella routerna hittar vi Archer AX206. En Wi-Fi 6E-modell med tre band överöst med antenner med 10 G-portar på baksidan.

INGA KOMMENTARER

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här

Annons
×

ANNONS


 


Exit mobile version