lördag, december 4, 2021
Hem Taggar Mobiltelefon

Tagg: mobiltelefon

Test: Oneplus Nord 2

Oneplus Nord 2 är här. Uppföljaren till förra årets succé ger oss en riktigt vass kamera och en underbar skärm. Det här är en toppenmobil.

Sony Xperia 1 II – Nytt flaggskepp i Xperia-serien kommer i...

Med en ny Snapdragonprocessor med 5G-stöd, Android 10 och en snabb trippelkameralösning hoppas Sony slå konkurrenterna på fingrarna.

Galaxy Z Flip – ny vikbar mobil från Samsung

Samsung gör som Motorola och släpper en vikbar "flipp-telefon". Galaxy Z Flip släpps i slutet av februari och kostar 16 300 kronor.

Test: Oneplus 7T Pro

Här är en mobil som övertygar. Men skillnaden jämfört med föregångaren 7 Pro motiverar inte en uppgradering.

En ny Nokia – i alla fall till namnet

Ordet flaggskeppstelefon börjar bli lite urvattnat, men den senaste från vårt östra grannland är både snygg och kraftfull.

Test: Asus Zenfone 3

Grym kamera, stöd för Micro-SD kort och plats för dubbla SIM-kort. Det finns mycket som talar för denna nyhet från Asus, och en del...

Ta mobilen till himlen

Flygbolaget SAS har inte precis gjort sig kända för att vara teknikskeptiska. Nu tar företaget nästa steg och erbjuder höghastighetsinternet samt användning av mobiltelefoner...

Test: Oneplus 3T – doldis i begränsad upplaga

Ett mobiltelefonmärke som merparten av dagens användare på våra breddgrader troligen inte känner till är Oneplus. Företaget startade i slutet av 2013 med mottot ”att skapa en bättre produkt” har under sin korta tid vuxit globalt och deras senaste modeller Oneplus3 och Oneplus3T som vi testat är riktiga premiummobiler precis under det yttersta toppskicket.

Test: Sony Xperia X Performance

Toppmodellen i Sonys Xperia X-serie har en ljusstark IPS-skärm och en av marknadens snabbaste processorer - men snubblar på flera av de viktigaste punkterna...