torsdag, september 29, 2022
Hem Taggar Mobiltelefon

Tagg: mobiltelefon

Test: Oneplus 10T

Oneplus 10T är en delvis nedbantad uppgradering med extremt snabb laddning.

Test: Motorola Edge 30 Pro

Det finns mycket att gilla med Motorola Edge 30 Pro – en allsidig topptelefon med en prislapp som snarare tillhör en mobil i mellanklassen. 

Test: OnePlus Nord CE 2

Nord CE 2 från Oneplus är en uppföljare som blandar och ger. Batteritiden är strålande, liksom huvudkameran och snabbladdningen. Men prestandan och övriga kameror imponerar inte.

Test: Oneplus Nord 2

Oneplus Nord 2 är här. Uppföljaren till förra årets succé ger oss en riktigt vass kamera och en underbar skärm. Det här är en toppenmobil.

Sony Xperia 1 II – Nytt flaggskepp i Xperia-serien kommer i...

Med en ny Snapdragonprocessor med 5G-stöd, Android 10 och en snabb trippelkameralösning hoppas Sony slå konkurrenterna på fingrarna.

Galaxy Z Flip – ny vikbar mobil från Samsung

Samsung gör som Motorola och släpper en vikbar "flipp-telefon". Galaxy Z Flip släpps i slutet av februari och kostar 16 300 kronor.

Test: Oneplus 7T Pro

Här är en mobil som övertygar. Men skillnaden jämfört med föregångaren 7 Pro motiverar inte en uppgradering.

En ny Nokia – i alla fall till namnet

Ordet flaggskeppstelefon börjar bli lite urvattnat, men den senaste från vårt östra grannland är både snygg och kraftfull.

Test: Asus Zenfone 3

Grym kamera, stöd för Micro-SD kort och plats för dubbla SIM-kort. Det finns mycket som talar för denna nyhet från Asus, och en del...

Ta mobilen till himlen

Flygbolaget SAS har inte precis gjort sig kända för att vara teknikskeptiska. Nu tar företaget nästa steg och erbjuder höghastighetsinternet samt användning av mobiltelefoner...