onsdag, mars 20, 2019
Hem Taggar Multimedia

Tagg: multimedia

Programtips: Zortam MP3 Media Studio 24.55

En rejäl verktygslåda som låter dig organisera och hantera din mp3-samling. Stundtals kan gränssnittet kännas lite klumpigt men det har vi överseende med, för här finns det gott om funktioner.

Programtips: Foobar2000 1.4.2

Musikspelaren Foobar2000 har bra grundfunktioner men bjuder också på en hel del extra. Det är formatstödet och tilläggen som verkligen får musikspelaren att sticka ut från mängden.

Programtips: Nconvert 7.25

Nconvert är ett kommandoradsverktyg för masskonvertering av bilder. Du kan bland annat beskära, ändra storlek, rotera, anpassa kontrast samt färger och konvertera mellan format.

Programtips: Progdvb Standard 7.26.9

Njut av digital-TV och internet-TV med underhållningsmjukvaran Progdvb. Den fungerar inte med alla TV-mottagare och alla videoströmmar, men har du tur kan du använda mjukvaran.

Programtips: Universal Media Server 7.8.0

Strömma video, ljud eller bilder till dina DLNA-enheter med hjälp av Universal Media Server. Detta är en kraftfull medieserver som ändå är enkel att installera samt konfigurera.

Programtips: Faststone Image Viewer 6.8

Ett bildhanteringsverktyg. Det liknar många andra program sett till möjligheterna att visa bilder och redigera dem, men det särskiljer sig med möjligheterna till masskonvertering.

Programtips: Faststone Photo Resizer 4.0

Konvertera flera bilder åt gången, ändra deras storlek och redigera dem med Faststone Photo Resizer. Trots programnamnet handlar det om mycket mer än att bara ändra bildstorlekar.

Programtips: K-Lite Codec Pack Update 14.6.3

Uppdatera enkelt till den senaste versionen av K-Lite Codec Pack. Det spelar ingen roll från vilken tidigare version, utan denna mjukvara ser till att du uppdaterar till den senaste versionen.

Programtips: Handbrake 1.2.0

Handbrake som konverterar de flesta filmer till mp4-filer eller mkv-filer. Gränssnittet innebär dock att du behöver lite kunskap om konvertering för att få ut det bästa av programmet.

Programtips: Divx 10.8.7

Divx är en programsvit för att visa, konvertera och strömma HD-video. Det finns mer mångsidiga program, men missa inte detta alternativ om du har speciellt intresse av Divx-innehåll.

Premium

Missa inte!