torsdag, maj 23, 2019
Hem Taggar Multimedia

Tagg: multimedia

Programtips: EMDB 3.40

Kanske det bästa verktyget för att katalogisera filmer. Skriv titeln och klicka på Search, sedan visas matchande resultat. Du markerar aktuell titel och får sedan in all annan information automatiskt.

Programtips: VLC Media Player Portable 3.0.6

Den portabla versionen av kända VLC Media Player. Nu behöver du inte vara utan din favorit på någon dator, den kanske mest mångsidiga mediespelaren med bäst stöd för olika filformat.

Programtips: Aniview 1.5.2

Ett program för att visa animerade gif-bilder, med stöd för export. Det visade våra testanimationer utan problem men det fanns ingen möjlighet att manuellt stega mellan bildrutorna.
Media Player Classic-BE

Programtips: Media Player Classic-BE 1.5.3.4488

Får det lov att vara en kraftfull, gratis och väldigt konfigurerbar mediespelare? Då är Media Player Classic-BE ett alternativ. Den har stöd för de flesta ljud- och videoformat.

Programtips: Progdvb Standard 7.27.2

Njut av digital-TV och internet-TV med underhållningsmjukvaran Progdvb. Den fungerar inte med alla TV-mottagare och alla videoströmmar, men har du tur kan du använda mjukvaran.

Programtips: Plex Media Server 1.15.2.793

En servermjukvara för att dela ut och strömma media över såväl lokala nätverk som via internet. Programmet finns till Linuxsystem, Mac OS och Windows, likaså till flera NAS-system.

Programtips: K-Lite Codec Pack Update 14.9.2

Uppdatera enkelt till den senaste versionen av K-Lite Codec Pack. Det spelar ingen roll från vilken tidigare version, utan denna mjukvara ser till att du uppdaterar till den senaste versionen.

Programtips: K-Lite Codec Pack Full 14.9.0

Efter att ha installerat paketet kommer du framöver aldrig att sakna en codec. Eller nästan aldrig, för paketet ger stöd för de vanligaste formaten och några till. Du får också ett antal mediespelare.

Programtips: Feyconverter 3.5.0

Feyconverter är ett program för att kopiera musikskivor och att konvertera ljudfiler till något av alla format som stöds. Du får bra kontroll över resultatet, då du kan påverka konfigurationen.

Programtips: Express Animate 4.03

Express Animate är ett lika kraftfullt som gratis program för att skapa animationer. Gränssnittet har sina egenheter men på det stora hela är det ett riktigt bra animeringsprogram.

Premium

Missa inte!