torsdag, januari 24, 2019
Hem Taggar Multimedia

Tagg: multimedia

Programtips: Divx 10.8.7

Divx är en programsvit för att visa, konvertera och strömma HD-video. Det finns mer mångsidiga program, men missa inte detta alternativ om du har speciellt intresse av Divx-innehåll.

Programtips: Copytrans Manager 1.120

Copytrans Manager låter dig lägga till och ta bort musik i din Ipod, Iphone eller Ipad utan att behöva använda Itunes. Programmet är del av en programsvit som du får ladda ned och installera.

Programtips: Zortam MP3 Media Studio 24.40

En rejäl verktygslåda som låter dig organisera och hantera din mp3-samling. Stundtals kan gränssnittet kännas lite klumpigt men det har vi överseende med, för här finns det gott om funktioner.

Programtips: K-Lite Codec Pack Update 14.6.2

Uppdatera enkelt till den senaste versionen av K-Lite Codec Pack. Det spelar ingen roll från vilken tidigare version, utan denna mjukvara ser till att du uppdaterar till den senaste versionen.

Programtips: IcoFX 3.2.1

Skapa, redigera eller extrahera ikoner snabbt och enkelt med hjälp av IcoFX. Dessvärre kostar programmet en slant men du kan i alla fall testa utvärderingsversionen innan ett eventuellt köp.

Programtips: Calibre 3.35.0

Läs, konvertera, organisera, synkronisera och få fjärrtillgång till dina e-böcker med detta verktyg. Det är en mångsidig applikation för att hantera e-böcker, så länge de inte är DRM-skyddade.

Programtips: Mrviewer 4.3.5

En medievisare/mediespelare med en smula frustrerande gränssnitt som inte helt följer etablerade standarder. Kan du leva med detta finns här mycket funktionalitet samt en del små bonusar.

Programtips: Faststone Photo Resizer 3.9

Konvertera flera bilder åt gången, ändra deras storlek och redigera dem med Faststone Photo Resizer. Trots programnamnet handlar det om mycket mer än att bara ändra bildstorlekar.

Programtips: Videoinspector 2.15.0.144

Programmet Videoinspector plockar fram allt om en videofil. Du öppnar helt enkelt videoklippet i programmet och ser då allt från videoformat och upplösning, till vilka codecs som används.
Photostage

Programtips: Photostage 5.21

Photostage skapar snygga bildspel i videoformat. Det är ett utmärkt verktyg, med gott om funktioner påminner det mer om en videoredigerare än om gratisprogram för att skapa bildspel.

Premium

Missa inte!