fredag, november 22, 2019
Hem Taggar Outlook

Tagg: Outlook

Kalendern i Outlook krånglar

Fråga: Jag använder Office 365 på en dator med Windows 10, 64 bit. När jag försöker spara i Outlook får jag det här: "Kan inte spara, har inte implementerats" (eller något i den stilen).

Understrykning i Outlook

Fråga: Sedan en tid startar Outlook 16 med inställningen understruken text förinställd. Hur får jag bort det?

Teckensnitt i Outlook

Fråga: Jag kör Windows 10 och Outlook 2016. Jag skulle vilja ha ett större teckensnitt i Outlooks meddelanden, men har inte lyckats lista ut hur jag fixar det.

Skräppost irriterar

Fråga: Jag får en massa skräppost. Det hjälper inte att spärra avsändarna i Microsoft Outlook e-postprogram. Hur stoppar jag e-post från en domän?

HTML eller text

Fråga: När frugan e-postar mig från jobbet så är det i oformaterad text, men svarar hon på e-post från mig är det HTML. Hon ska ha det inställt på HTML på sin jobbdator.

Outlook i olika datorer

Fråga: Jag kör Microsoft Outlook i två olika datorer, en stationär och en bärbar. För att hålla dem synkroniserade, så att jag har all min e-post och annan information med mig även på resande fot, brukar jag kopiera pst-filen mellan datorerna.

Rädda Outlook-kontakter 2

Fråga: Jag använder Microsoft Office 365 med den medföljande Outlook-mjukvaran. Nu är det så att adressboken med alla kontakter har försvunnit. Jag kan inte fastställa exakt när adressboken först saknades, men borta är den.

Rädda Outlook-kontakter

Fråga: En vän till mig blev tvungen att köpa en ny dator. Hon hade tidigare använt en äldre version av Microsoft Office, men skaffade nu också Office 365 och hon vill migrera kontakterna från sin gamla Outlook till den nya datorn.

Dubbla uppgifter i Outlook

Fråga: Jag har en fråga om Outlook i Microsoft Office 2007 och det problem jag har med Uppgifter. Mitt Outlook öppnar för närvarande två datafiler när det öppnas.

E-post eller e-post

Fråga: Jag använder Microsoft Outlook på en Windows10-dator. Vid en uppdatering kom det in en ”app” som heter ”E-post och kontakter”. När jag får ett meddelande innehållande en e-postadress öppnas den inte längre i Outlook.

Premium

Missa inte!