Fråga

Sedan en tid startar Outlook 16 med inställningen understruken text förinställd. Jag har letat förgäves efter avbockningsmeny (samt googlat). Vad göra för att bli av med understrykning?

Patrik S

Svar

För att ändra understrykning och andra teckenalternativ, gå till Alternativ på fliken Arkiv och klicka på E-post. Klicka på ”Mallar och teckensnitt” under ”Skriv meddelanden”.

Välj Teckensnitt under ”Nya e-postmeddelanden” eller ”Svar eller vidarebefordrade meddelanden” på fliken ”Personlig mall”. Välj önskat teckensnitt, stil, storlek och färg i rutan Teckensnitt. Under strykning finns alldeles nedanför. Du kan se en förhandsgranskning av ändringarna medan du gör dem.

Klicka på OK tre gånger för att gå tillbaka till Outlook.

Outlook understrykning

 

Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här