tisdag, juni 28, 2022
Hem Taggar Portabla-applikationer

Tagg: portabla-applikationer

Programtips: Mozilla Firefox Portable 68.0.2

Webbläsaren Firefox finns i en portabel version som inte kräver installation. Senaste versionen har bland annat fått ett så kallat "dark mode" och ett förbättrat inkognitoläge.

Programtips: VLC Media Player Portable 3.0.6

Den portabla versionen av kända VLC Media Player. Nu behöver du inte vara utan din favorit på någon dator, den kanske mest mångsidiga mediespelaren med bäst stöd för olika filformat.

Programtips: Desktopok 6.03

Behåll dina skrivbordsikoners layout med detta smidiga verktyg. Ett bra hjälpmedel om du ofta växlar upplösning. Programmet ska kunna spara upp till 32 olika skrivbordslayouter.

Programtips: SIV 5.36

Få fram detaljerad information om din dator med SIV som är ett portabelt systeminformationsverktyg. Det har ett lite knivigt gränssnitt men det är väl värt att lära sig programmet.

Programtips: Todolist 7.2.1

Som programmets namn antyder handlar det om att skapa listor över vad som behöver utföras. Programmet är ganska avancerat. Bland annat kan du skapa flera poster per uppgift, delegera och mycket mer.

Programtips: Peazip 6.6.1

Peazip är ett kraftfullt verktyg för att öppna, redigera och skapa arkivfiler. Programmet stöder inte bara zip-formatet, utan även bland annat populära RAR och effektiva 7-zip.

Programtips: Colorconsole 2.71

Colorconsole är ett tidsbesparande verktyg som utökar den vanliga kommandoraden som finns i Windows. Du får bland annat möjligheten att välja frekvent använda kommandon från en meny.

Programtips: Portableapps.com Platform 15.0.2

Portableapps.com Platform är en plattform för att ladda ned, installera, organisera och uppdatera portabla applikationer. Placera programmet på ett USB-minne och skapa din egen uppsättning.

Programtips: Miranda IM Portable 0.10.80

En klient för snabbmeddelanden. till vilken det finns över 350 tillägg. Den har stöd för en mängd olika protokoll, varför den kan ersätta flera klienter, och gränssnittet kan anpassas.

Programtips: Portableapps.com Launcher 2.2.1

Skapa en portabel variant av nästan vilket program som helst utan att behöva skriva en enda rad kod. Det vill säga, om du är en...