måndag, december 9, 2019
Hem Taggar Skrivbordsverktyg

Tagg: skrivbordsverktyg

Ashampoo Snap

Programtips: Ashampoo Snap 11.0

Spara innehållet på skärmen med Ashampoo Snap. Ett mångsidigt verktyg som både kan spara skärmdumpar och videoklipp.

Programtips: Fontviewok 5.51

Programmet låter dig förhandsgranska dina typsnitt på en ensam sida. På så sätt får du bra överblick och det blir enkelt att välja. Du kan även visa typsnitt som ännu inte installerats.

Programtips: Flashback Express 5.39.0.4506

Spela in bildskärmen och skapa guider eller demonstrationer med detta verktyg.

Programtips: Symenu 6.05.6896

Symenu är ett användarvänligt portabelt program som agerar programstartare och startmeny. Det erbjuder även snabb åtkomst till kataloger, senast använda filer, och mycket annat.

Programtips: Ultraedit 26.20.0.46

En kraftfull och otroligt mångsidig texteditor, i utvärderingsversion. Du kan redigera alla former av text och får stöd för programmeringsspråk som PHP, HTML, ASP, Javascript, Perl, och XML.

Programtips: Essentialpim Free 8.6.1

Ett mångsidigt verktyg för att hantera anteckningar, möten, kontakter och mycket mer. Gratisversionen räcker långt för privatpersoner. Ni andra kan läsa om betalversionerna på tillverkarens webbplats.

Programtips: Sharex 13.0.1

Sharex är ett gratis och funktionspackat program för att fånga skärmavbilder. Programmet har så gott om funktioner att det till en början kan verka lite...

Programtips: Camtasia 2019.0.7

Fånga skrivbordsaktivitet, redigera till en film och dela resultatet. Camtasia är bland de bästa programmen för detta som vi har testat, dock är det lite väl dyrt.

Programtips: Start10 v1.75

En alternativ startmeny till Windows 10 för de som inte är bekväma med det "nya" utseendet.

Programtips: Hardcopy 2019.08.14

Fånga en bild av skrivbordet eller ett programfönster och skriv ut. Hardcopy hanterar denna uppgift, och många andra. Dessutom har programmet en hel del extra funktionalitet som du bör utforska.

Premium

Missa inte!